Herre

Herreklær fra Tiger of Sweden

Filter (1)

200 produkter

Historien til Tiger of Sweden går over hundre år tilbake i tid, da det startet med entreprenøren Marcus Schwarzman og hans partner Hjalmar Nordström, som grunnla Schwarzman & Nordström i Uddevalla på den svenske vestkysten rundt 1906. Selskapet er en ekte historie, som svinger mellom gylne år og dype daler, som flere ganger ble dyttet fremover av modige mennesker med innovative hjerner. De utførte det de kalte «et annerledes snitt» - et uttrykk som beveger seg utover det du kan oppnå med bare stoffer, saks, tråd og søm. I moteverden kalles det en sinnstilstand. Det startet som sagt i en liten by på den svenske vestkysten, og bare litt over hundre år senere finner du Tiger of Sweden på tre kontinenter, og selvfølgelig her på ZALANDO nettbutikken, i en stadig voksende digital verden.

Super mote, sko og tilbehør for herrer!

Uansett hva du ser etter innen herreklær, er Tiger of Sweden perfekt for deg! Her på ZALANDO nettbutikken vil du finne et stort utvalg herreklær fra det svenske merket, slik at du kan få akkurat den stilen du forestiller deg. Kanskje du ser etter en uformell stil med t-skjorter med kule slogans og løse jeans, eller ser du etter noe som er litt smartere til kontoret eller en viktig familiebegivenhet. Vi har uansett noe som kan passe til deg! Finn de perfekte buksene blant det store utvalget her på ZALANDO! Fantastisk tilbehør til menn sikrer at du holder deg oppdatert på de siste motetrendene ved å velge noen flotte produkter som passer din stil. Uansett om du vil ha noe helt nytt eller bare vil supplere garderoben, vil du helt sikkert finne noe som fanger øyet her i nettbutikken.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Sjekk ut

Strikkegensere

Cold Method

Diesel