• Størrelse
  • Merke
  • Pris
  • Farge
  • Overmateriale
  • Midjehøyde
38 produkter
|Sorter etter:
Side 1 av 1

Pyjamaser trenger ikke lenger se ut som den blå- og hvitstripete skjorta og buksa. Du trenger heller ikke bruke en nattlue til for å holde varmen. I dag finnes det utrolig mange kule og varme sett bestående av underdel og overdel som sikrer deg en god natts søvn selv om kulda slår inn gjennom vinduet. Noen sett består av en kortermet T-skjorte og en kortbukse, andre har både lange ermer og bukseben. Det er altså gode sjanser for at du finner et sett som du liker og som gir deg akkurat den mengde ekstra varme som du trenger. En god natts søvn er essensielt for en god start på dagen, og hvis du sover i pyjamas har du kanskje allerede sikret deg nettopp dette.

Flotte sett fra mange merker hos Zalando!

Zalando gir deg det meste du trenger i hverdagen, og selvfølgelig enda litt til. Klær, sko, utstyr og accessories – du finner det meste hos oss. Vi har pyjamaser i mange ulike modeller, så her har du sjansen til å finne et sett som du elsker og som garantert holder deg varm under dyna. Utvalget vårt er under kontinuerlig oppgradering, det er derfor lurt å holde øye med hva som kommer inn i vårt sortiment. Vårt mål er å kunne tilby deg det du trenger, vi er derfor alltid ute etter det nyeste av det nye. Pyjamaser er populært, både som en gave til deg selv eller en du er glad i, akkurat derfor har vi et bredt utvalg av sett til herre som du kan velge mellom. Velkommen til oss!

Ingen skjulte kostnader.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 23 96 26 42 eller kontakt service@zalando.no

Vi anbefaler

Treningsdrakter herre

Fleecejakker

Dunjakker

Sport Herresokker

Funksjonsundertøy Herre Lange Bukser