Skinny jeans til herre

Populære filter
122 produkter

Skinny jeans til herre, ditt mest allsidige plagg

Det er få plagg som er så versatile og populære som skinny jeans, enten du er mann eller kvinne. Med sin flatterende passform, slanke silhuett og elegante oppbygging er skinny jeans et sikkert valg for alle menn som vil ta seg godt ut, uansett anledning eller årstid. Laget i komfortabel bomull og med designelementer som praktiske lommer og en solid glidelås er dette slitesterke bukser som er laget for allsidig bruk og for å vare i lang tid.

Hos Zalando har vi et omfattende utvalg av skinny jeans herre som passer til alle typer menn. Enten du foretrekker en lysere denim, hull i buksen eller en mer konservativ og klassisk stil så har vi noe som vil passe deg. Et godt valg for alle som er i tvil kan være å investere i en mørkeblå bukse, ettersom den passer perfekt til enten jobb, fritid eller arbeid i hjemmet. Dette er en farge som vil passe til alt fra helt enkle t-skjorter og trøyer til elegante og mer formelle skjorter. Det går også fint an å kombinere mørke jeans med noen klassiske dressko for en raffinert og elegant look.

Lysere skinny jeans for den lekne herre

For alle med en mer uformell stil så kan gjerne en lysere farge passe bedre inn, siden dette gir antrekket en avslappet stil. Her er det mulig å kombinere med en helt enkel t-skjorte, sneakers og hettegenser for en stilren og kul look. Videre kan man benytte seg av lyse skinny jeans med boots eller med joggesko for en stil som skiller seg ut i mengden. Skinny jeans herre med rifter eller hull er det du må velge hvis du ønsker en enda mer avslappet og uformell look.

Stretch eller ikke når du handler skinny jeans til herre

Det er flere fordeler ved å kjøpe en tettsittende bukse med stretch for økt komfort. Hvis du lever en aktiv livsstil med mye aktivitet som gåing eller sykling kan det være lurt å finne et par skinny jeans med stretch for maks komfort og bevegelighet. Ved hjelp av stretch vil buksene kjennes enda litt mykere og fleksible, samtidig som de gjerne blir mindre tettsittende. For den som heller vil ha en klassisk utforming og fremtoning så vil en klassisk denim-look uten stretch være et bedre alternativ, særlig hvis man er på utkikk etter mer formelle skinny jeans til bruk på kontoret.