Jakker herre

Populære filter

Blend-jakker til herre er rike på stil, passform og komfort

Det spares ikke på stil og komfort i Blend-jakker til herre, og med et kraftig utvalg i kolleksjonen med en europeisk stil og nøye utvalgte materialer er dette jakker som er laget for et ekte liv. Dette er dansk design på øverste hylle, og rik på erfaring og kunnskap er ikke dette noe som blir liggende å støve ned. Dette er komfort som du vil bruke.

Med designere som er sultne på de nyeste trendene og på nye ideer, har Blend samlet de mest talentfulle designerne for å finne frem til de kuleste og mest komfortable Blend-jakkene til herre. Her er det bare å ta på seg jakken fra ambisiøse designere som setter lidenskap, ærlighet og mot like høyt som en kreativ tankegang.

Finn frem til din modell allerede i dag, og understrek din uavhengige unike stil du også. Komforten er der med latter, lidenskap og kjærlighet. Og kanskje vennskap og eventyr også. Men først og fremst med en behagelig passform.

Skreddersydde detaljer som gir en god passform

Spesielt enkelt design, men likevel et smart øye for detaljer, gjør at passformen blir bra og komfortabel. Blend-herrejakker holder deg varm når kveldene begynner å bli kjølige og dagene kortere. Samtidig kan du holde en kul stil og sette sammen en Blend-herrejakke med vide jeans eller chinos og et par kraftige joggesko.

En Blend-dunjakke er enkel å kombinere til et helt antrekk og du kan enkelt sette den sammen med favorittbuksene dine og et par gode sko. Eller så kan du finne deg en klassisk dongerijakke som enkelt kombineres til et kult, klassisk uttrykk. Blend har også vester som varmer når det ikke er for kaldt, og som enkelt kan kombineres med en collegegenser eller en myk bomullsskjorte.

Helt ekte herrejakker med stil

At det danske designet fokuserer på å være helt ekte faller inn under vårt norske uttrykk «hel ved», og det er noe du kan se igjen i bruken av materialene og i de solide sømmene. Men mest av alt i stilen. Dette er jakker for et ekte liv, til hverdagslivet, til fest og til jobben, og dette er jakker som skal brukes og som tåler det.

Finn frem til din favorittmodell blant Blend-herrejakker her hos Zalando allerede i dag, og kjenn ekte dansk kvalitet. Unn deg den i garderoben din. En Blend-herrejakke kommer ikke til å få henge i skapet – så komfortabel er den.