Populære filter
15 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trendy og tøft fra motorsykkelprodusenten Harley Davidson

Røffe cowboystøvletter og boots i høy kvalitet med lang holdbarhet. Rebell eller ikke, disse trendy støvlene er fine å ha på seg på hyttetur, på byen og selvfølgelig på en motorsykkeltur. Støvler og sko fra Harley Davidson er perfekte for det norske klimaet med sine robuste, komfortable såler og skinn i høy kvalitet. 

Sko og støvler for deg med en rocka og aktiv livsstil

Liker du å kjøre motorsykkel, og elsker du musikk og rock? Da kommer du til å like disse bootsene. De fungerer like godt på veien som på konsert. Leter du etter robuste støvler som tåler en del, kan du prøve en snørestøvel med solid tupp og såle. 

Harley Davidson er først og fremst kjent for sine motorsykler. Produksjonen startet i USA tidlig på 1900-tallet og motorsyklene er både et kulturelt fenomen og et ikon innen biker-kulturer verden over. Senere begynte Harley Davidson også å produsere både klær og sko, som med tiden har oppnådd samme status som motorsyklene. 

Klærne og støvlene er en hyllest til rebellen i oss. Kolleksjonen kombinerer funksjonelt motorsykkelutstyr med den mer moderne og uformelle stilen. Med sitt særpreg går disse støvlene rett hjem hos de fleste menn. De utstråler en blanding av styrke, selvtillit og tøffhet – akkurat slik vi liker det.

Trendy biker-look med en rocka tvist

La deg inspirere av tettsittende motorsykkeldrakter eller trange skinnjakker med glidelåser og store jakkeslag. Du kan også teste ut fingerløse skinnhansker og bikerboots i svart lær med spenner, eller prøve en mer casual look med et par jeans og en rutete skjorte kombinert med boots og skinnjakke. For en urban og hverdagslig stil kan du ta på deg et par kule, høye joggesko eller et par klassiske snørestøvler.

Med sko og klær fra Harley Davidson kan du være sikker på å imponere med en velkledd, men samtidig røff stil. Kolleksjonen appellerer både til motorsykkelentusiaster og urbane, unge menn. Den henvender seg til de som ønsker seg en rocka, tøff og ujålete look der komfort og bevegelsesfrihet står i sentrum. 

Vi elsker ideen om å ha sko du kan bruke hver dag, men på forskjellige måter. Her finner du trendy og solide sko og støvler som kan brukes til mange forskjellige anledninger. Dermed unngår du å kjøpe mange par sko til hvert sitt bruk. Og det gjør jo livet enklere! Er du klar til å finne frem din indre biker?