Populære filter
brands
Farge
Pris
shipped_by_zalando
4 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Happy Plugs gir deg det sprudlende, lille ekstra når du er på jakt etter rålekkert, men funksjonelt tilbehør. De delikate hodetelefonene, mobilveskene og høytalerne sørger for at du kan nyte musikken og teknologien din uansett hvor du er, samtidig som elegante farger og et enkelt design passer på at stilen er i god behold.

Happy Plugs - tilbehør til å bli lykkelig av

Musikk er en viktig del av hverdagen for de fleste av oss. Alt blir bedre med favorittlåten på øret, enten du skal ut og løpe, venter på bussen eller du vil høre på podcast på jobb uten å forstyrre kollegaer. Høretelefonene fra det svenske merket gir utmerket lydkvalitet, og er små nok til at du enkelt kan putte dem i lommen eller ryggsekken. Ikke minst, så fås de i et elegant design som gir antrekket et ekstra løft. Du trenger ikke å la funksjonalitet gå på kompromiss med stilen. Sørg for at den gode smaken din skinner igjennom alt du omgir deg med, fra sko og klær til hodetelefoner og mobiletuier.

Når mobilen blir en fashion-statement

I dag går det knapt nok an å snu seg uten å få øye på en mobil. Den er trofast med oss, fra cafébesøk og fest til jobb eller skole. Nye mobilvesker, deksler og etui er en genial måte å forvandle den tekniske duppedingsen vår til hett motetilbehør. Dessuten er mobilvesker en relativ rimelig metode for å fornye telefonen. Varemerket tilbyr ikke bare øreplugger som du kan koble til mobilen, men også minihøytalere, lekre deksler, du kan kle mobilen opp i og annet snadder. Klar for å kjøre stilen din opp flere hakk? Da er det bare å gjør ørene lykkelig med Happy Plugs.

Se også