GTA: Eksklusive bukser for stilbevisste menn

Det italienske merket GTA Manifattura Pantaloni har viet seg helt og holdent til å produsere herrebukser av utsøkt kvalitet. Det stilrene designet tar deg uanstrengt fra dagtid til kveldstid, og du kan enkelt style dem etter din personlige, autentiske stil. Komfort og eleganse går hånd i hånd når designerne utvikler de eksklusive kolleksjonene.

Ubestridt kompetanse og eksperter innen herrebukser

GTA står for «Archivi Tessili Generali», og dette merket har fokusert på herrebukser helt siden 1955. Det gjør at de har enestående kunnskap og ekspertise på nettopp dette feltet. Dersom du ser etter bukser av høy kvalitet, god komfort og et stilfullt design, har du definitivt kommet riktig. Du finner et variert utvalg av modeller, og det er enkelt å finne en flatterende passform.

Alle buksene fra merket gir en avslappet eleganse, enten det dreier seg om jeans, joggebukser eller finbukser. Moderne design kombineres med tradisjonell kunnskap for å skape klassiske design som tåler tidens tann. Buksene er dessuten stilrene med nøytrale farger som gjør at det er enkelt å kombinere dem med andre plagg. 

Til og med joggebuksene til GTA Manifattura Pantaloni har et sofistikert preg over seg. Enkelte av dem kan forveksles med elegante penbukser, men du skjønner fort at dette er herlige hverdagsbukser som er deilige å gå med. Dette er altså noe du kan velge når anledningen krever en pen, hverdagslig stil, i tillegg til at dette er bukser du kan bruke når du bare skal slappe av hjemme.

Klassiske modeller som er enkle å style i hverdagen

Trenger du litt inspirasjon til hvordan du kan style buksene på nye måter? Du kan for eksempel bruke herrebukser i klassiske farger til både hverdags og til fest. På dagtid får du en avslappet, men pen stil hvis du bruker buksene sammen med en genser eller en tettsittende t-skjorte. Du toner ned antrekket ved å finne frem et par sneakers og kaste en kul bomberjakke over skuldrene.

På kveldstid kan du bruke de samme buksene med en formsydd skjorte og skinnsko. Bomberjakken byttes ut med en enkel herrefrakk, gjerne med et deilig kasjmirskjerf i halsen hvis det er kaldt ute. Hvis det er varmt i været, holder det å ta på seg en elegant skinnjakke. Du kan også gå motsatt vei og bruke elegante bukser sammen med en kul hoodie for å skape en unik vri i hverdagsantrekket ditt. Hvilke bukser utfyller din garderobe?