35 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Endelig mote, på en miljøvennlig måte med Greyder Lab

Med en filosofi og et ønske om et bærekraftig skotilbud, bidrar dette nederlandske merket med et variert spekter av fottøy på miljøvennlig vis. Ved hjelp av resirkulerte materialer og lær, tilbyr Greyder Labs kolleksjon et kreativt utvalg av sneakers til enhver bruk og til enhver smak.

Hvis du vil utvide garderoben med et par skinnstøvler, er det godt å vite at Greyder Lab er et LWG-merke, som betyr at de utelukkende bruker lær fra produsenter som bruker så lite elektrisitet og vann som mulig i sin produksjon – nå kan du flotte deg med et par cowboy-støvler med god samvittighet!

Samtidig som at Greyder Lab er opptatt av bærekraft, er de også opptatt av originalitet. Skoene er laget for å gjøre inntrykk som varer. Derfor har de skapt flere flotte modeller i flere fine farger, slik at du kan uttrykke hvem du er. Med sitt sporty uttrykk og sin funky, feminine vri, kan du enkelt kombinere sko og støvler med kjoler og skjørt, som bukser og jeans.

Din originale snert i hvert steg

Det er ikke bare bærekraft og originalitet som står høyt på Greyder Labs liste av viktige kvaliteter; komfort er også en viktig del av filosofien - og derfor har skoene en uttakbar innleggssåle laget av memory foam, slik at skoene kan tilpasse seg din fot i stedet for vice versa.

Greyder Lab er et inkluderende merke som vil være aktuell for alle. Enten du liker klassiske sneakers med rette linjer i nøytralt hvit, eller om du liker å uttrykke deg med farger og mønster, blokkhæl eller platå, kan du velge og vrake fra deres kolleksjon.

Vær med på å forandre verden

Joggeskoene er laget av opptil 90% resirkulert materiale, som består av blant annet plastikk, kork og kaffegrut. Det er viktig å resirkulere for å gi eksisterende produkter nytt liv, og ved å velge bærekraftig mote er du med på å beskytte naturen mot forurensing. Bli med på den bevegelsen som verden trenger aller mest.

Mote har aldri føltes så rent og riktig: For hvert kjøp av sneakers som blir gjort, donerer Greyder Lab en sum til skogutvikling og -vedlikehold.