Katalog

4 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trendy utvalg fra Grace

Hold varmen i en herlig fuskepels fra den nye kolleksjonen til Grace. Velg mellom spreke farger som blå og cognac, og pakk deg godt inn før du går ut i kulden. Vinterkåpene og -frakkene fra Grace passer godt inn i bybildet med sin urbane stil. Fuskepelsene av polyester er fôret med et tynt lag av polyester og har behagelige innstikkslommer i sidene som du kan varme hendene i. Alle fuskepels-jakkene har en stilig krage med slag. Finn den lengden som du liker aller best og flytt inn i en fuskepels i vinter. Enten du liker en lang som kan dekke kjolene eller du foretrekker en kortere som viser frem kjolene som er under. Fuskepels passer også spesielt godt til jeans.

Fargerike, lekre topper

Kolleksjonene fra Grace omfavner mønstre, grafikk og farger. Du kan velge i alt fra grå cardigan, til knallrød genser og til bluser med lekre, lekne trykk. Fra flagrende bohem til stilig urban samlet i et utvalg til deg. Strikkegensere i ull og myk kasjmir eller i bomull med morsomme trykk, strikket mønster eller detaljer i perler. Hjerter eller skrift. Her lekes det med lekre geometriske figurer i forskjellige farger og uttrykk. Enten du liker leopardmønster eller du liker blomster, så kan du finne en bluse i kolleksjonen. Noen bluser er av lett polyester mens andre er i glatt silke, er vide med rynker rundt halsåpningen og med en sløyfe i fremme over en smal utringing, andre har mer skjorteform eller er hele med den klassiske strek-utringningen. Velg mellom volanger eller rett midje. Trendy detaljer som gjør at passformen blir spesiell. Kombiner med jeans eller skjørt og du er klar for det dagen bringer. Også t-skjortene fra Grace kommer i forskjellige passformer og har trendy trykk. V-form eller rund hals, volang eller rett, valget er ditt.

Grafikk på kjoler og bukser

Det du liker i bluser, tar Grace med inn i en verden av kjoler. Med grafiske blomster eller lek med firkanter, kan du kle deg opp i en kjole i et kledelig snitt. Enten du liker blonder, ballongermer eller knapper, så vil du lett finne en favoritt i utvalget. Velg mellom klassiske skjortekjoler i et stramt uttrykk eller flagrende bohemkjoler. Du finner også bukser med grafisk trykk i kolleksjonen. I glatt viskose og silke har de rette ben, snøring i midjen på en elastisk linning med en pyntesløyfe og enkel passform bak trykket. Noen bukser er delvis gjennomsiktige. Se etter en bluse i det samme grafiske trykket og du har et helt antrekk som du kan bruke både til pen hverdag og til fest. Over en tynn kjole av silke eller en bluse og bukse passer det fint å ha en lang, ensfarget cardigan. Det varmer med en blanding av ull, polyamid og elastan, og med et rett snitt passer en cardigan både til kjole og til bluse og bukse. I kolleksjonen finner du cardigan som er ekstra lang, en lengde som både er kledelig og som varmer godt på en hustrig dag.