Dame
Barn

Katalog fra Gore Bike Wear

Merke
Pris
Overmateriale
1 produkter
Sorter etter:
Side 1 av 1

Siden unnfangelsen for over 20 år siden har Gore Bike Wear vært en leder innen sportsklærindustrien. Kjent for deres prestasjonsfremmende klær for seriøse syklister tilbyr Gore Bike Wear alt fra beskyttende jakker til sykkelutstyr, alt med høyteknologiske funksjoner som er skapt av ekspertteam av designere. Gore Bike Wear hansker og skjerf for menn og kvinner isolerer og har en behagelig passform for å sikre din komfort og velvære når du sykler, uansett værforhold. Gore Bike Wear hodeplagg er et betydelig tillegg til en profesjonell syklists sportstøy, og beskytter hodet, ørene og ansiktet ditt fra kald vind og sprut fra veien foran. Enten du tar del i et sykkelritt eller sykler for moro vil du ikke føle deg komplett på sykkelen din uten klær fra Gore Bike Wear, tilgjengelig for kjøp hos Zalando i dag.

Gore Bike Wear - kvalitetssportstøy hos Zalando.

Du finner en fantastisk kolleksjon av sportsklær for damer og herrer fra Gore Bike Wear hos ZALANDO. Vanntette jakker er laget av en rekke friske neonfarger inkludert limegrønn og levende rød for å sikre at du vises på veien sikkerhet kommer først med dette omsorgsfulle merket. Av praktiske hensyn har Gore Bike Wear jakker for kvinner og menn en rekke interne og eksterne lommer, slik at du kan sykle uten å bekymre deg for hvordan du skal holde styr på tingene dine. Svært vindtette og pustende, disse 3-lags jakkene er det ideelle valget for ekstremsyklister som ønsker å holde seg varme og komfortable i softshell-klær som sitter løst. Terrengsyklister og andre syklister vil ikke angre på å kjøpe fantastiske klær fra Gore Bike Wear, et merke som brenner for å holde sine kunder trygge og fokuserte mens de deltar i sine dynamiske aktiviteter. Rull av sted med det beste av sykkelklær fra Gore Bike Wear når du handler i ZALANDOs nettbutikk.

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Sykkelsko

Hjelmer

Sykkelutstyr

Sykkelhansker

Sportsbrille Dame

Sportsbriller Herre