Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.

Grunnlagt i 1905 av Joseph Leesons & Sons i London, England. Det spekuleres i om navnet Gola kommer av ordet Goal. Deres første markedsføringskampanje i 1930 var rettet mot sport, noe de har holdt seg tro til gjennom alle årene de har vært markedet. Slagordet i 1930 var "Gola means Goal". Gola er stolte av sin produksjon av sko og støvler til den britiske hæren under krigen. Deres kjernekompetanse gjennom årene har vært robuste og slitesterke sko og støvler i lær. På 70-tallet fikk selskapet et nytt styremedlem, fotballlegenden Sir Alf Ramsay, noe som skulle vise seg å signifikant øke merkets popularitet. Gola skriver om en lang rekke med hendelser og evenementer i forbindelse med merket, det er ingen tvil over at de har vært en stor del av historen de siste hundre årene.

Gola - Ikonisk.

Det er fullt mulig å si at Gola har bestått alle testene tiden har gitt dem. Få sportsmerker kan måle seg med dette selskapet når det kommer til antall år på markedet og deres kjernekompetanse i sko-produksjon. Dette er klær som utstråler sportslighet, både i sammenheng med holdning og utførelse. Gola er nå å få på Zalando.no!