Katalog

Populære filter

Feminine silhuetter fra Ghost

Fargesterkt, energisk og friskt. Eleganse med rom for bevegelse. Alt dette er samlet i en trendy og lekker kolleksjon fra Ghost. Med en kjole herfra vil du se stilig og uanstrengt ut enten du skal på fest eller på jobb. 

Deilige materialer som fremhever din figur

Et perfekt snitt og passform fremhever de feminine formene på en avslappet måte. Dette er klær for deg som liker å ta deg godt ut, samtidig som du ønsker å føle deg komfortabel. Kolleksjonen består av tidsriktige plagg, som inkluderer et bredt utvalg av kjoler, skjørt og bluser. 

Det er ingen tvil om at klesprodusenten har god kunnskap om hva kvinner faktisk vil ha. Det som kjennetegner plaggene, er det ukompliserte snittet som utstråler en klassisk vintage-look. Her kan du kombinere ulike klesplagg, stiler og farger, som gir deg muligheten for å skape din helt egen look.

Ghost var store på 90-tallet, og har i de siste årene gjort et vellykket comeback. Nå er de populære som aldri før. Merket har klart å myke opp den konvensjonelle linjen mellom by og land, dag og natt. Vi elsker de lange ensfargede kjolene i sateng med sjalskrage og utringing i ryggen. Fine detaljer som knapper og pyntesløyfer bak, skaper det lille ekstra. 

Mix og match for å finne din unike look

Skal du ut på byen en kveld? Velg en klassisk kjole med et par ankelstøvletter med dyremønster, i kombinasjon med en stilig trenchcoat eller blazer. Foretrekker du en mer hverdagslig look? Gå for en bluse med dyremønster i kombinasjon med et ensfarget halvlangt skjørt med strikk i livet, hvite lave sneakers og en lang trenchcoat. Smink deg gjerne med tonene fra klærne, og topp det hele med en knallfarget leppestift for en gjennomført look og attityde. 

Glam deg opp eller kle deg ned i klassiske vintagekjoler og -skjørt fra Ghost – kombinasjonsmulighetene er uendelige. Uansett alder eller kroppsform, vil du finne noe som kler deg. Takket være det klassiske snittet som gir plaggene en tidløs karakter, er dette klær du kan ha lenge. Klærne er i tillegg praktiske å ha med seg på reise, da de nesten ikke tar noen plass i bagasjen og tåler å bli krøllet sammen uten å måtte strykes.

Flere av verdens største stjerner kler seg i Ghost nettopp på grunn av kombinasjonen av det komfortable og sofistikerte. De ønsker nemlig muligheten til å style antrekkene og finne sitt personlige uttrykk, og da er dette merket midt i blinken. Har du funnet din personlige stil?