Filter1

1 produkter

Spennende, moderne og uimotståelig feminint! Gerry Weber er et dynamisk livsstilsmerke som har levert mote av høy kvalitet siden 1973. Med en evne til å skape en unik kombinasjon av mote, livsstil og opplevelse har merket etablert seg som en av de mest kjente og suksessfulle kleslinjene i Tyskland. På verdensbasis er merket representert i moteriktige byer som Dubai, Berlin, Cairo og Moskva. Innovasjon og en åpenhet for nye ideer er drivkraften til Gerry Weber og de setter sin stolthet i å stadig levere et variert utvalg, uten å miste sin egen stil. Forvent deg plagg i spennende farger med moderne og sofistikert design!

Gerry Weber – tysk mote for selvsikre kvinner!

Hos Gerry Weber står kunden alltid i fokus. Det tyske motehuset legger mye vekt på at designet skal understreke kvinners stilsans og personlighet, i tillegg til at det skal føles bra. En Gerry Weber-kvinne er en selvsikker kvinne. Hun skifter ofte ut garderoben sin og er ikke redd for å prøve nye trender. Med materialer og stoff i utsøkt kvalitet kan du være sikker på at alt du kjøper fra Gerry Weber er et sikkert valg. Ta deg en titt her i vår nettbutikk, og få frem godfølelsen med klær, sko og tilbehør fra Gerry Weber!

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando

Returner varene innen 100 dager og få kjøpet refundert.

Se også

Jerseykjoler

Clutch- og Håndvesker

Støvler med kilehæl

Skandinavisk design

Scandinavian design herre

Bucket bags

Gerry Weber – stilig, behagelig og elegant

Gerry Weber tilbyr feminine silhuetter og smakfulle design. I denne kolleksjonen finner du klær i alle farger, mønster og stoff. VI hjelper deg med å finne de klærne du ønsker og ser etter.

Spennende, moderne og uimotståelig feminin

Som et mote- og livsstilsselskap som inspirerer kvinner over hele verden, er Gerry Weber kjent for å tilby klær i alle typer stiler og design. Antrekkene er av god kvalitet, slik at du kan ha klærne i flere år fremover.

Klærne i denne kolleksjonen gir et bredt utvalg av kjoler, gensere, bukser og jakker. Her er det virkelig noe som passer til alle og enhver. Hva med å prøve et par mørkeblå bukser med høyt liv kombinert med en hvit eller fargerik bluse til? For å fullføre antrekket, kan vi anbefale en beige eller svart cardigan utenpå. Dette kan passe til deg som skal på jobb eller ut og nyte en fridag. 

Klær og tilbehør til alle typer anledninger 

Gerry Weber tilbyr flere forskjellige antrekk til fest, en finere middag eller en tur på byen. En jumpsuit som markerer midjen med vide bein slår aldri feil. Eller hva med en elegant og enkel svart kjole? Ønsker du å være litt mer casual, kan det være en idé med en fargerik maxikjole. Finn den stilen du føler deg komfortabel med.

En jakke eller kåpe kan virkelig være med å fullføre et antrekk. I denne kolleksjonen kan du finne jakker i forskjellige lengder, mønster og stoff. For deg som liker å variere er det alltid deilig å ha en kåpe som passer til alle typer antrekk og stiler. Her kan vi anbefale en svart, enkel kåpe som både er elegant og kul. Det skal ikke være vanskelig å finne noe som setter prikken over i-en på kveldens antrekk.