Gaudi - fritidsklær fra vakre Italia! Det italienske motemerket Gaudi er for kvinner med klasse og stil. Kvinner som ønsker å fremheve sin sofistikerte side og sine glamorøse egenskaper. Gaudi har sin opprinnelse i Capri, der det ble grunnlagt i 1995. Med behagelige stoffer som bæres lett på kroppen gir dette klesmerket enhver kvinne er moderne utseende. Og sko med vakkert design og varme farger gir en deilig følelse av glamour på foten. Følelsen av bekymringsløse sommerdager gjenspeiles i motemerkets samling. Gaudi er ikke bare for italienske moteløver. Kvinner over hele verden har fått øynene opp for den internasjonale stilen. Den detaljerte designen kombinert med vakre, moderne stiler passer perfekt inn i dagens motebilde. Den siste fritidsmoten fra Gaudi er sterk og uttrykksfull. Oppdag en trendy look fra Italia og lek med de nyeste kreasjonene.

Gaudi - Moderne fritidsklær på Zalando.no

I nettbutikken Zalando.no kan du shoppe online både klær og sko fra Gaudi. Ta turen innom her for å finne ditt favoritt antrekk til sommeren. I utvalget til Gaudi finner du de råeste platåsandalene og sko med høye hæler og åpen front. Du finner også cardigan med et eksklusivt uttrykk og rosa dongeriskjørt. Kle deg opp fra topp til tå med et antrekk fra det italienske motemerket, eller kombiner en Gaudi topp med andre elegante plagg fra det store utvalget du finner i zalando.no. Ønsker du følelsen av komfort og kvalitet uten at det skal tømme lommeboken helt, finner du det du leter etter i nettbutikken Zalando.no. Klikk deg inn i den den store motebutikken og besøk de forskjellige avdelingene allerede i dag. Velkommen!

Gratis frakt og retur!

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Kjøpes ofte sammen med

Platåsandaler

Cardigan Sweater

Miniskjørt

Flipflops