Rocka minimalisme i denim 

Merket GAS har blitt en kjent go-to for mange. GAS vektlegger produkter som tilfredsstiller behovene til den bevisste og kosmopolitiske forbrukeren, med sitt tidløse og rocka design. Vi elsker plaggene fra dette merket som er enkle å kombinere for en unik look.

Fra hverdag til fest

Det vi liker best med denim er at man kan dresse plaggene opp eller ned til hverdag eller fest. Du blir raskt festens midtpunkt om du kombinerer en stilig jeans med et par høye hæler og en iøynefallende topp, samtidig som du enkelt kan dresse ned denim til elegante, smarte arbeidsantrekk. GAS designer klær til både menn og kvinner. De gir oss klassiske snitt, og plagg som du kan ta med deg fra sesong til sesong.

Kolleksjonene er inspirert av musikk, film, litteratur og andre historiske ikoner fra 50-tallet frem til i dag. Enten du vil få frem en rocka, edgy stil, eller ønsker en mer monokrom stil med innslag av grått, hvitt eller blått, vil du finne sterke alternativer i utvalget fra det italienske denimhuset. 

Hold det enkelt 

GAS har gått i dybden for å finne ut hva moteelskere leter etter i dag, og har kommet frem til at enkelt og tydelig er deres grunnleggende verdier. Derfor designer de for mennesker som fokuserer på de enkle verdiene i livet, frigjort fra unødvendig rot og forvirring. Enkelhet har blitt et nøkkelord for merkets designprosess, noe som har resultert i en garderobe hvor det å kle seg føles både lett og styrkende. 

Det er ikke vanskelig å se hvordan plaggene signaliserer akkurat dette. Når du blar deg gjennom kolleksjonene fra merket, vil du finne topper, jeans og jakker som lett lar seg kombinere til kvalitetssikre antrekk som oser av selvtillit, minimalisme og en frisk, klassisk stil som aldri går av moten. Hvilket denimplagg er din favoritt?