Filter1

1 produkter

Claudio Grotto startet opp dette verdensberømte merket i 1984, og siden den gang har merket spredt seg fra Italia, via Europa og utover i verden. Med fokus på ungdomskultur, streetwear og begynte designeren å lage klær på 70-tallet, og etter å ha bevist både for seg selv og andre at kvalitet og streetwear var en vinnende kombinasjon startet han sin egen produksjon. Høy kvalitet, anvendelighet og funksjon – det er GAS Footwear oppsummert i bare noen få ord. Skoene fra GAS Footwear har holdt sin plass i hjertene til flere generasjoner med kvalitetsbevisste og urbane unge gutter og jenter, og det er lett å skjønne hvorfor. Det er like viktig med stilig design som ekstrem slitestyrke og brukervennlighet – både menn og kvinner som er aktive i den urbane jungelen elsker GAS Footwear.

GAS Footwear – klassisk stilig streetwear for føttene

Klassikere er klassikere av en grunn, og GAS Footwear har blitt en klassiker for alle som lever og ånder for street wear, gode sko og stil i bygatene. Her finnes det støvletter og sandaler, casual sko, joggesko og sneakers, og til og med høyhælede sko for både gutter og jenter, menn og kvinner som elsker stil og mote, men som har en forkjærlighet for litt røffere kanter. På Zalando.no har vi fylt nettbutikken med kvalitetsskoene fra GAS Footwear, og det er enklere og morsommere enn noen gang før å shoppe online. Velg deg ut alle dine favoritter fra GAS Footwear – både føttene dine og hjertet kommer til å takke deg for valget ditt.

Ingen skjulte kostnader.

Gratis frakt!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 23 96 26 42 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Sneakers

Skinnjakker

Slim Fit Jeans

Jerseykjoler

Chinos