Populære filter
128 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Garment Project er for deg som ser etter stilrene klassikere

Enten du er et tradisjonelt sneakerhead eller liker elegante og tidløse plagg i rene farger, er Garment Project merket for deg. Dette klesmerket har stilig design, som passer perfekt for deg som verdsetter god kvalitet, detaljer og høy kvalitet. Enten du ønsker deg noen kule og praktiske sko i grått eller grønt, eller en tøff t-skjorte til late sommerdager, så finner du garantert noe passende fra dette merket. Sjekk gjerne merkets klassiske tennissko i en rekke fine farger, dette er sko som passer til alt fra arbeid til fritid. For deg som liker den urbane looken, bør en «oversized» t-skjorte utforskes, ettersom dette er et fleksibelt og kult valg for deg som liker urban mote.

Garment Project tilbyr alt fra lekre sko til bukser

Dette merket, som du finner hos Zalando, har hele garderoben din dekket, uansett om du er i humør for en tøff genser, bukse eller sneakers. Hva med å prøve ut en av signaturmodellene laget i suede? Dette myke materialet skaper en luksuriøs opplevelse, og er et skikkelig statement i grått. Innermaterialet består av silkemykt lær av den høyeste kvalitet for økt komfort, noe som gjør dette til et godt valg for alle som vil bruke skoen til idrett og trening. Sålene er laget i et solid materiale, bestående av syntetiske fibre for økt komfort og demping. Du finner også et tynt for på innsiden, som bidrar til at skoene puser og kjennes lette.

Du finner også et tynt for på innsiden, som bidrar til at skoene puster og kjennes lette. Du finner også noen kule Chelsea boots, hvis du heller er på utkikk etter det. Dette er sko som er perfekte om høsten eller vinteren. Bestående av et overmateriale i lær som vil få deg til alltid å se godt ut, samtidig som komforten er ivaretatt. Det tynne foret sørger for en sko som ikke kjennes for varm, og som samtidig puster.

Kule plagg og sko som er enkle å kombinere

Noe av det beste med Garment Project sine produkter er at de er svært enkle å kombinere, slik at du får satt sammen et helhetlig antrekk. De lekre tennisskoene, eller modellen i grått suede-skinn, passer utmerket sammen med mørk denim og en tøff genser i bomull. Det er også enkelt å kjøre en ren og tøff stil med sneakers, denim og en vintage-inspirert t-skjorte for en fresh look.