Dame
Barn

Katalog fra Gant Rugger

Merke
Pris
Overmateriale
1 produkter
Sorter etter:

Når du hører GANT tenker du kanskje på høy kvalitet og stilrene plagg? Da er sjansen stor for at du vil like GANT Rugger som er en egen kolleksjon med en litt røffere og mer avslappet look, samtidig som man ivaretar komforten og den samme gode kvaliteten. Her hos Zalando har vi valgt ut en rekke godbiter fra GANT Rugger kolleksjonen, slik at du kan finne nettopp de plaggene som gjør at du føler deg vel.

Velkledd med GANT Rugger

Klesmerket GANT ble etablert av ukrainske Berl Gantmacher, som senere endret navnet sitt til Bernhard Gant da han kom til USA. I 1949 var livsstilmerket GANT en realitet og merket har gjennom årene oppnådd stor suksess. Mye takket være bruken av kvalitetsmaterialer og det eksklusive designet. Selv med en enkel skjorte eller poloskjorte fra GANT Rugger ser man velkledd ut. GANT Rugger er merket for deg som enkelt vil kunne ta på deg noe fra skapet og gå ut døren, vel vitende om at stilen er på plass uten at du må prøve for hardt.

Klassisk elegant og avslappet til hverdag og fest

Her i nettbutikken hos Zalando har vi samlet et herlig utvalg av GANT Rugger kolleksjonen, og vi oppdaterer stadig sortimentet. GANT Rugger er velkjent for den gode passformen på plaggene. Hva med et par kule chinos og en lekker skjorte til en dag på kontoret eller til neste date? Den elegante og avslappede stilen gjør seg like godt til hverdags som til festlige anledninger. Se gjennom kolleksjonen og velg deg ut noen gode funn til basisgarderoben. Klærne kan du fint matche med de andre kolleksjonene fra GANT og med flere typer lekkert tilbehør.

Andre favoritter