Katalog

Populære filter
914 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Du tråkker ikke feil med Gabor

100 år er lang tid, selv for en merkevare og et selskap, og det er ikke mange som kan skilte med et århundre med erfaring i det de holder på med. Det kan Gabor. Siden 1919 har sko og skinnvarer sett dagens lys i fabrikkene og designrommene deres i Tyskland, og som et foregangsmerke innen både teknologi, design og produksjon, har de som velger Gabor alltid noe å glede seg til.

Helt siden starten har Gabor vært en familiebedrift, der stolthet i kvalitet og håndverk har stått sterkt. Det er ikke annerledes i dag, når tredje generasjon av familien fortsatt holder tøylene og leder dit både tradisjon og innovasjon peker. En familiebedrift er selvsagt ikke noen garanti, men det er hundre år med ekspertise.

Historien til det tyske motehuset er både inspirerende og dramatisk, med sterke personligheter, opp- og nedturer og ikke minst en forkjærlighet for mote, funksjon og kvalitet som vi kanskje forbinder nesten eksklusivt med Tyskland. Produksjonen av sko fra merket har sentrert seg på tilgjengelighet for alle, og med kvalitet som stiller i de høyeste klassene. Til det trenger man mer enn pågangsmot, man trenger oppfinnsomhet og en finpolert sans for hva kundene både har behov for, og hva de vil ha.

Først med det nye

Gabor har kommet med flere innovasjoner innen sko, men det som har påvirket mest opp gjennom årene er kanskje viljen til å lære, til å adoptere og implementere nye teknologier og nye metoder. Det hele begynte med en enkelt Singer-symaskin, men tekniske metoder som de første med forhåndsproduserte såler, effektiv masseproduksjon og en vilje til å satse på egne teknikker satte merket raskt i en egen klasse.

Skinn har alltid vært en hjørnestein for Gabor, og det er fortsatt en av de viktigste bestanddelene i kolleksjonene med sko, men gjennom de siste par tiårene har utviklingen virkelig skutt fart. Tradisjonen tro har merket holdt følge, og med nye designendringer som tilpassbare innersåler, tilgjengelighet med ekstra bredde og nye dempende materialer, er dette fortsatt en ledestjerne for kvalitetssko til alle oss vanlige mennesker.

Tradisjon, kvalitet og innovasjon fortsetter å være varige styrende prinsipper for Gabor. Det viser de nye kolleksjonene også tydelig, med kreasjoner som passer til noen og enhver.

Ta et ekstra skritt

Sko skal ikke bare se bra ut. Men, det er klart at stilen er viktig. Sko er tross alt noe av det vi titter på først, og kanskje noe av det mange av oss tenker mest gjennom når det kommer til antrekket.

Hos Zalando finner du kolleksjonene fra Gabor, med tysk kvalitet og håndverk sydd inn i hver eneste del med premium skinn og spesialdesignede såler. Sånn har det vært i hundre år, og hvis skokjennere får det som de vil, blir det akkurat det samme i hundre til.

Favorittene dine fra den tyske skoprodusenten er ikke langt unna. Klikk deg gjennom seriene med støvler, ankelboots, pumps, høye hæler og ballerinasko, og finn de nye favorittene dine. Det stopper ikke med det heller. Enten du er ute etter noe til ballkjolen eller sneakers til en tur på byen, har Gabor hos Zalando det du trenger til føttene.