Filter1

23 produkter

Britiske French Connection er et kjent navn for de fleste som elsker plagg med moderne design, blandet med kreative og inspirerende detaljer. Merket ble grunnlagt i 1972, med ambisjon om å gjøre nyskapende mote tilgjengelig for folket - og det syntes vi at de har klart. Vi simpelthen elsker det store utvalget av unike og lekne klær for damer og herrer!

French Connection - sikker stil fra topp til tå

Du kan virkelig kle deg opp med French Connection fra topp til tå, med lekre sandaler og et enormt utvalg av antrekk. Du kan til og med gjøre et siste finish med litt parfyme fra FCUK på halsen. Styrken til French Connection er å gjøre innovative trender om til kvalitetsplagg som passer for alle. Merkets identitet er stilfulle, sexy klær med attitude, og du kan style plaggene til å la din egen, unike personlighet skinne gjennom. I løpet av årene har de opparbeidet seg en stor portefølje, med alt fra fine og praktiske hverdagsklær til sprudlende festplagg, klassiske basisplagg til originale og trendy klær.

French Connection - et "must” i garderoben

Kombinasjonen av klassiske hverdagsplagg og det siste innen moteverdenen, sørger for at du kan bygge opp en god og variert garderobe. French Connection gir dine basisplagg en leken vri, og lekre farger og elegante snitt sørger for at hverdagsklærne blir en frisk pust i tilværelsen. Enkle bluser og skjorter kan livnes til med dressbukser eller skinnskjørt til fest, eller kombineres med favorittjeansen til hverdags. Poloskjorter til herrer passer like godt med en shorts på varme sommerdager som til bomullsbukser når du skal på puben en tur. Plaggene lar seg enkelt pynte både opp eller ned, avhengig av hva annet du tar på deg og hvilket tilbehør du velger deg.

Andre har også kjøpt