Frank Wright er et kjent engelsk merke for fottøy for menn som ble til for så lenge siden som i 1855. Det var i mange år kjent som en støvelfabrikk den britiske marinen benyttet seg av. Det var marinen som sørget for merkets ry. Lenge var Frank Wright ikke noe trendmerke, men i 60-årene skulle alt snu seg. Frank Wright havnet midt i smørøyet og ble en viktig del av alt som skjedde på Carnaby Street i London, der motelivet slo ut i full blomst. Det ble noe ganske annet for Frank Wright enn militære støvler! I dag er topp kvalitetssko for herrer den viktigste delen av virksomheten. Det er nettopp de som gjør merket kjent på motemarkedet i dag. Frank Wrights sko er en harmonisk og vellykket kombinasjon av klassisk stil og trendy detaljer. Har man et par sko fra Frank Wright på føttene forener man på en perfekt måte modern eleganse og innflytelse fra fritidsko. Dog uten mange spor etter Carnaby Street. Den tid er over, men Frank Wright er absolutt ikke over. Løp og kjøp, rett fra din egen PC. Zalando nettbutikk tilbyr Frank Wrights siste modeller. Gå ikke glipp av et så tøft og historisk merke.

Frank Wright, symbolet for eleganse nå hos Zalando

Skoene fra det berømte engelske merket Frank Wright er laget med omhu med en sjarmerende vekt på detaljer ingen andre skoprodusenter klarer å matche. Hvis du ser nøye på en av skomodellene fra Frank Wright vil du selv kunne se hvor mange forskjønnelser skoene er blitt tilført, og hvordan nettopp de forbedringene utgjør en viktig del av merkets unike stil - den som alle er på jakt etter. Frank Wrights sko er laget med de aller beste nagler, lisser og metallbøyler på toppen. På den måten holdes alle finesser og endeknuter på plass. Ikke rart nettopp disse skoene er de som tar seg best ut, uansett hvilke bukser du har på deg. Nå kan du finne Frank Wrights elegante design et tastetrykk unna, i Zalando nettbutikk. Der vil du kunne surfe deg gjennom kolleksjonen og konsentrere deg om hvor stort og variert utvalget av fottøy for menn er. Surf i vei og nyt synet av så elegante sko. De kan bli dine om noen dager hvis du bestiller online i dag. Det er ikke noe problem at du ikke kan prøve skoene, vi har full returrett. Men det skal mye til at du ikke vil kunne finne noe som passer akkurat her! Og med ekte engelsk eleganse på kjøpet.

Vår service er alltid kostnadsfri. Frakt, retur og kundeservice er gratis og enkelt.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Andre interessante produkter

Elegante snøresko

Skjorter

Strikkede Cardigans