Francesco Milano har funnet veien inn i damehjertene med sine fantastiske skokolleksjoner. Designeren fokuserer på feminine løsninger i ekte italiensk stil, og får de fleste til å føle seg som en Askepott på ball. Vel, kanskje mangler glasskoen, men til gjengjeld får man et stort utvalg av søte ballerinasko og klassiske pumps som kan ta pusten fra de fleste med sine hæler. Til tross for skandinavisk ruskevær så har Francesco Milano slått seg opp stort her opp i nord, og vi nordmennene har for lengst lagt vår elsk på skoene. Det er dog mulig å finne mer robuste modeller, som gjerne prydes med feminine stjerner på siden. Dette er med andre ord definitivt skomerket for damer i alle aldre som ønsker å føle seg som en prinsesse.

Francesco Milano får du tak i hos Zalando

Selv om Italia kan friste de aller fleste med sine shoppingmuligheter og restauranter, så er det ingen grunn til å dra til landet i sør kun for å kjøpe sko fra Francesco Milano. Zalando har et stort utvalg ballerinasko, støvletter og sandaler som bare ligger og venter på deg. Hos oss kan du titte og velge i ro og fred, uten hverken andre kunder eller betjening i veien. Dette er med andre ord en utmerket måte å sikre at du finner de perfekte skoene for deg, enten du ønsker nye jobbsko, festsko eller enkelt og greit noe nytt for å friske opp garderoben. Ingen grunn er for liten eller for stor for dameskoene fra Francesco Milano, som lar alle damer føle seg som de fineste damene på ballet til en liten pris. Så løp og kjøp i vår nettbutikk.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Støvletter Med Kilehæl

Pumps Med Kilehæl

Overknees

Knestrømper

Jeansskjørt

Miniskjørt