Herre
Barn

Fracomina holder et unikt fokus på femininitet og det kvinner vil ha. Produksjonsstab og designteamene deres er bygget opp med bare kvinnelige ansatte, og det gjør dette merket bare enda mer fascinerende - det merkes godt på kolleksjonene deres. Fracomina designer og produserer plagg med ett mål for øyet; å gi kvinner en mulighet til å vise frem skjønnheten sin. Selv om kolleksjonene er mange, og kreasjonene og plaggene varierte, er alle plaggene fra Fracomina noe for seg selv. I ti år har designerne og produsentene bak merket finjustert både design og produksjon for å kunne glede alle kvinner som elsker kvalitet og moteriktige kjoler. Det har de ingen planer om å slutte med nå. Fracomina sine plagg lages i materialer som holder den absolutt høyeste kvaliteten, og alle plaggene blir nøye kontrollert for både detaljering og passform før de sendes videre ut til kundene.

Fracomina - femininitet i en egen klasse

Å føle seg feminin og vakkert kvinnelig er noe de fleste jenter og damer har lyst til, og der kommer Fracomina inn i bildet. Her finnes det plagg i mange kategorier og designs, fra dunjakker til sommerkjoler, og alle er feminine, med elegant søm og finish. Dette er mote for jenter som ikke lar seg pille på nesen. Kun de beste materialene ser innsiden av produksjonen til Fracomina, og det merkes. Her på Zalando.no finner du plaggene fra kolleksjonen fra Fracomina i nettbutikken - klikk deg inn på kolleksjonen fra Fracomina idag - vi kan nærmest garantere at du ikke kommer til å angre eller klare å tøyle deg. Fall pladask for italiensk mote - Zalando har det du trenger, og mer!

Ingen skjulte kostnader.

Gratis frakt!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Sneakers

Skinnjakker

Slim Fit Jeans

Jerseykjoler

Chinos