Populære filter

Fossil-Q er en kolleksjon med lekre og elegante smartklokker som du kan koble til en rekke apper. På denne måten følger du med og har oversikt over det du trenger, og du trenger kun denne klokken. Merkets lekre design gjør at den skiller seg ut fra andre, typiske digitale klokker.

Tradisjonelt design, smart innhold

Fossil-Q er en innovativ smartklokke som kommer i en rekke lekre design. Reimene kommer i mange ulike varianter, som beige skinn, sort silikon og gulltoner. Det unike med denne smartklokken er at den ser ut som en tradisjonell klokke, i klassisk design. I motsetning til en tradisjonell klokke har denne en rekke applikasjoner og smarte løsninger. Den ser ut som en klokke, men fungerer som en smartklokke. Designene kommer tilpasset både kvinner og menn. Du finner både touchscreen smartklokker og Hybrid smartklokker. Her får du blant annet beskjed når noen vil kontakte deg, enten de ringer eller sender deg en melding.

Mange muligheter med Fossil-Q

Du kan gjøre utrolig mye med en Fossil-Q klokke. Du kan legge inn alle applikasjonene du ønsker. Legg for eksempel inn en kart-applikasjon, eller en vær app, så kan du sjekke både avstander og været bare ved å klikke på klokken din. Enklere og smidigere blir det ikke. Disse klokkene har i tillegg utrolig gode skjermer, med touch skjerm dersom du ønsker det. Du kan tilpasse den akkurat slik du ønsker, med lett tilgang til også sosiale medier som Instagram. Og med det lekre designet passer det perfekt til selv pyntede antrekk.