Katalog

Populære filter
118 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Merket for bærekraft og langsiktig komfort - forét

Dette er merket som ble grunnlagt av to barndomsvenner med den enkle tanken å skape bærekraftige produkter, som varer og gir glede over tid. Her vil de senke tempoet i samfunnet, og få oss alle til å nyte tilværelsen med klesplagg og mote som varer.

Gå offline, kle deg i herlige klesplagg og oppdag naturen med forét.

Trenger du en vest? Eller vil du bare ha et par bukser som er like elegante som de er behagelige? Det finner du her, og det med denne herlige, egenartede tilnærmingen til mote som du får fra fóret. Det er skogen brakt inn til byen, som venter på deg i denne kolleksjonen.

Inspirasjon fra skogen til din glede fra forét

Her kombineres elementer fra skogsklær med design for streetwear. Designere i forét stilte seg spørsmålet; hvorfor ikke ha begge deler? Både elementer fra skogen og byen, og dermed har de skapt klær for den skogslengtende urbanitten.

Vi hos Zalando sier oss enige og håper du vil glede deg over dette tankesettet, og ta innover deg budskapet til forét der de presenterer en uslåelig kombinasjon av bærekraft, design, og komfort i klesplagg som varer.

Eventyrene venter på deg utenfor døren, omfavn det ikledd en fargepalett som reflekterer skog og mark. I klær som er produsert av hovedsakelig resirkulerte materialer, og flere økologiske stoffer. Her finner du alt fra bukser til vatterte vester og mer. Alt for den naturglade urbanitt med sans for mote.

Ta det med ro med forét

Være seg om du er på jobb, på skolen, eller på vei til party. Du kan ta det med ro og føle deg selvsikker med din egen down to earth stil, som du får med fóret. Slapp av på en daff dag med en klassisk sweatshirt, eller skill deg ut på festen med en spenstig designet en. Alt er mulig for den som sprenger grenser.

Kombiner de ulike plaggene fra fóret for å få akkurat den urbane skogsmannen, eller kvinnen, frem i deg selv.

Og glem ikke å ta på en stilig jakke utenpå. Se våre tips for å finne den beste kombinasjonen av plagg fra merket for å virkelig bruke det fullt ut, og utvikle ditt eget uttrykk. I klesplagg som vil holde deg i en egen ro over lang, lang tid. De er skapt for holdbarhet, og for å glede både dere som bruker klærne og omgivelsene.