FoR – sportsklær med avansert teknologi

Det hippe merket FoR står for Find One Reason, men du finner garantert mer enn bare én god grunn til å finne velge klær herfra. Disse lekre fritidsklærne er laget av teknisk avanserte tekstiler med kobber som forbedrer plaggets ytelse og løfter din aktive livsstil til et nytt nivå.

Kobber i klærne forbedrer ytelsen

Du har utvilsomt truffet blink med FoR om du leter etter klær med tekniske egenskaper. Den spesielle teknologien med kobber forbedrer prestasjonen og ytelsen til plaggene. De funksjonelle fritidsklærne varer lengre og er svært komfortable i bruk. Dette er derfor ideelle plagg for alle som liker å holde seg aktiv og alltid er klar for nye eventyr.

Du presser deg stadig til å bli bedre og krever topp ytelse – ikke bare av deg selv, men også av klærne dine. Kobberet sørger blant annet for å raskt fjerne fukt, er antibakteriell, former seg etter kroppen din og forhindrer vond lukt. Plaggene kan også gi helsemessige fordeler ettersom klærne frigir jern til kroppen din og har en UV-beskyttelse på 40.

Det er ikke bare sportsklærne som lages ved hjelp av denne banebrytende teknologien. Alt av klær fra dette merket lages med kobber. Selv om merket i all hovedsak konsentrerer seg om fritidsklær, finner du også et solid utvalg av elegante skjorter og bukser. Plaggene skiller seg ut med et tidløst design som aldri går av moten, samtidig som de edgy, urbane detaljene gjør at du skiller deg ut i mengden.

Gjør deg klar for nye opplevelser

En typisk FoR-mann har en helt unik stil og er ikke redd for å vise den frem. De varierte kolleksjonene gjør det enkelt å plukke ut både klassiske basisplagg og statement-plagg med vågale mønstre og sterke farger. Du styler antrekkene kjapt til anledningen ved å bruke riktig tilbehør til antrekket.

Du kommer deg for eksempel uanstrengt gjennom en hektisk arbeidsdag med komfortable, ensfargede bukser med fleksibelt stoff. Antrekket tones ned med ensfargede skjorter og gensere på dagtid, men på kveldstid kan du bytte overdelen ut med plagg som har sterke farger, mønster og prints. Iøynefallende og detaljerte plagg passer nemlig perfekt til å uttrykke den lekne personligheten din. 

Ha gjerne mange plagg med forskjellige mønstre og farger for hånden, slik at du enkelt kan velge det som passer best til humøret ditt og anledningen den dagen. Det spiller ingen rolle om det dreier seg om spennende reiser i utlandet eller små hverdagseventyr i den lokale asfaltjungelen – med klær fra FoR er du alltid klar for action.