Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Pris
Overmateriale
Mønster
Lengde
18 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Folk Clothing: detaljrike, men klassiske klær

Uanstrengt eleganse, rene snitt og et sofistikert design er stikkord som passer perfekt for Folk Clothing. Dette er klær for deg som foretrekker en klassisk og tidløs stil, samtidig som du er opptatt av høy kvalitet. Spennende, små detaljer gir plaggene personlighet og en unik vri.

Sofistikert stil på din måte

Selv om du velger Folk Clothing, er du langt fra folk flest. Du har en autentisk personlighet og ønsker å fremheve den med klærne du går med. Du krever kvalitet, og garderoben din skal være både funksjonell og stilfull på én og samme tid. De klassiske basisplaggene er uunnværlige i en travel hverdag, særlig siden de er så enkle å style og sette sammen til nye looks.

Du unngår ubesværet fra hverdag til en kveld på byen med gutta ved å bytte ut enkelte detaljer i antrekket. La oss bruke den klassiske svarte skjorta som et eksempel. Den ser elegant ut på jobb når den er kneppet igjen og brukes sammen med rette jeans. På kveldstid kan du røffe til antrekket ved å åpne knappene og bruke en tettsittende t-skjorte under. 

Praktisk og kul garderobe for urbane menn

Det er både kult og stilig å blande hverdagslige stiler med mer formelle plagg. Du skaper automatisk en mer særegen stil ved å våge å eksperimentere litt. Det er nemlig svært lite som skal til for at du skal få den oppmerksomheten som du vet at du fortjener, samt skille deg ut i mengden – på en god måte.

Du kommer langt ved å handle inn essensielle klær som jeans, tettsittende t-skjorter, et godt utvalg av skjorter og enkelte gensere fra Folk Clothing, og deretter krydre det til med belter, capser, blazere og skjerf. Nå har du nok klær og tilbehør for å mikse og matche forskjellige plagg, og du kan kjapt style antrekket både opp og ned i forhold til anledning.