TRENING

Det beste utstyret for din workout

Shop alle produktene

Treningsoutfits for deg

Populære sportsmerker

Treningsshop for herre

Trening og fitness er alfa og omega for en sunn livsstil. Når du trener regelmessig får du blant annet bedre søvn, bedre immunforsvar, økt forbrenning og du blir sterkere både fysisk og psykisk. Uansett hva slags treningsform du foretrekker, så har vi det riktige utstyret som hjelper deg å komme i gang. Treningsklær er nødvendig av samme grunn som at du har jobbklær eller kler deg pent når du skal i viktige møter. Dine antrekk har en påvirkning på din tankegang, og når du tar på deg gode treningsklær forteller du til deg selv at du er klar for å svette, pese og gi jernet på treningen.

Ukomfortable klær som er laget av materialer som ikke er treningsvennlige kan fort sette en demper på treningsgleden og prestasjonen. Gode og riktige treningsklær sørger for at du kan yte maks på trening. På Zalando.no har vi håndplukket en rekke klær, sko og tilbehør til trening fra ledende sportsmerker. Forvent deg utsøkt kvalitet, stilfulle design og smarte materialer. Enten du driver med kondisjonstrening eller styrketrening, så finner du garantert noen nye favoritter til treningsgarderoben. Og hvorfor traske fra sportsbutikk til sportsbutikk for å finne det du trenger, når du kan handle alt på ett sted fra komforten av ditt eget hjem her i vår online treningsshop for herre? Som krem på kaken har vi kort leveringstid og vi tilbyr gratis frakt og gratis retur. Velkommen inn til oss når som helst!

Vis mindre

Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.