Katalog

Populære filter
84 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Far Afield, men nært og kjært likevel

Med alder kommer kanskje visdom, men dette merket beviser at det ikke alltid er nødvendig med mange år for å finne et spor som leder til store ting. Her handler det om global inspirasjon i klassisk, britisk design i kombinasjon med moderne elementer.

Godt håndverk og en sterk lidenskap for både den tradisjonstunge og moderne herremoten, i kombinasjon med bærekraftige prinsipper og gjennomsiktighet i produksjonsprosessen, er det som bærer frem kolleksjonene fra dette merket. Selv om merket ble startet av to britiske brødre så nylig som i 2016, har nettopp disse prinsippene bidratt til å utvikle merkevaren fra en lokal kuriositet til et fenomen som har blitt lagt merke til over hele verden.

Globalt nærvær med en personlig touch

Skjorter, shorts, bukser, gensere, jakker. Det er enkle ord å si, men å skape nye og banebrytende versjoner av dem, og samtidig holde et øye med hvordan de blir til, er noe som krever hardt arbeid og personlig tilstedeværelse til enhver tid. Moderne menn stiller høye krav til plaggene de kjøper og har på seg, og med Far Afield er det alltid en mulighet for at grunnleggerne selv dukker opp på arnestedet selv om materialene kommer fra hele verden.

På den måten finner du kolleksjoner med fascinerende detaljer og et nedtonet uttrykk som likevel klarer å være fremtredende. Dette er kreasjoner som passer inn overalt, når som helst. Lange dager på kontoret er ingen sak i slacks som holder fasongen hele dagen. Skjortene og t-skjortene har en akkurat passelig mengde mønster og fargedetaljer til å skape interesse og bygge et stilfullt uttrykk. Og alt annet en moderne garderobe trenger.

Fra brødre til verden

Inspirasjon er noe de to brødrene bak Far Afield ikke har manko på. Gjennom flere år med erfaring i andre merkevarehus har de bygget seg opp en forståelse for hva som trengs for å designe god herremote, og kolleksjonene blir mer sofistikerte for hver sesong.

Gi hverdagsgarderoben et løft, og festgarderoben det lille ekstra, med britisk design og global inspirasjon fra Far Afield.