Faq | Frakt og leveranse | Når blir min bestilling sendt?

Når blir min bestilling sendt?

Vi vil informere deg om forventet leveringstid på bestillingen i kassen og i e-posten med ordrebekreftelsen - denne tiden kan variere avhengig av de valgte varene og forsendelsesmetoden. Du kan finne et mer nøyaktig leveringsestimat i leveringsbekreftelsen som sendes til e-postadressen din når bestillingen er på vei.

Det kan noen ganger ta noen dager før bestillingen din blir sendt, du vil få oppdatert informasjon om forventet leveringstid når du har gjennomført din bestilling samt i sporingslinken.

Du vil motta en e-post når pakken forlater vårt lager. Om du ikke har mottatt pakken din etter syv virkedager (mandag til fredag) fra å ha mottatt e-postbekreftelsen, kan du kontakte vår kundeservice.

Zalando Partner

Akkurat som vanlig Zalando-forsendelser, vil vi gi deg den estimerte leveringsdatoen når du legger inn bestillingen. Du vil også motta en e-postbekreftelse med en sporingslink når pakken sendes fra lageret. Gjennom denne lenken kan du finne ut den eksakte leveringsdatoen så snart den er planlagt av av logistikk leverandøren.

Sporingslinken aktiveres innen maksimalt 3 virkedager.

Når sporingslenken er aktiv, ikke bekymre deg hvis den ikke oppdateres daglig. Den vil bli oppdatert igjen i løpet av de neste dagene. Hvis det ikke er nye oppdateringer innen 5 virkedager, vennligst kontakt vår kundeservice gjennom kanalene nedenfor når som helst.


Finner du ikke svaret du leter etter?
Kontakt oss
Ring oss

Våre spesialister er klare til å hjelpe deg. Ventetiden kan ta opptil 2 minutter.

Mandag til fredag 08.00-18.00.

Din innboks

Det handler om stil

Abonner på nyhetsbrev fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.