faq | Frakt og leveranse | Levering før jul

Levering før jul

Vi jobber så fort vi kan for å få alle pakkene frem til oppgitt leveringsdato i ordrebekreftelsen. Under ‘Mine bestillinger’ kan du holde deg oppdatert på estimert leveringsdato. Husk at det kan ta opptil to dager før varen forlater vårt lager, men dette påvirker ikke den aktuelle leveringsdatoen som er oppgitt i din ordrebekreftelse. Når du har mottatt en e-post om at din ordre er sendt fra lager, kan du følge ordren via den oppgitte sporingslinken.

Vår kundeservice kan dessverre ikke fremskynde din ordre eller gi deg annen informasjon enn det du selv kan finne via sporingslinken.

Hvis du bestiller før 13. desember kl. 16:00 kan du få varene levert før jul.

Merk at disse datoene kun gjelder for varer som leveres av Zalando, og vi kan ikke garantere samme leveringstid for partnervarer og langdistanse levering . På produktsiden kan du se om varen leveres av Zalando, partner eller med langdistanse levering. For å vite når et partnerprodukt blir levert, kan du kontrollere leveringstiden når du bestiller.

På grunn av værforhold og et større pakkevolum enn vanlig, så kan uforutsette forsinkelser forekomme. Vi ber om forståelse og beklager så mye hvis forsinkelser skulle forekomme.

Husk også at mange av hentestedene har begrensede åpningstider rundt juletider.

Vi ønsker deg en riktig god jul!


Finner du ikke svaret du leter etter?
Kontakt oss
Chat med oss

Ring oss

Mandag til fredag 08.00-18.00.

Prisene fra din teleoperatør er gjeldende.

Hva med 10% rabatt?*

Abonner på nyhetsbrevet

Motta nyheter og stilinspirasjon per e-post fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.