faq | Betaling | Hvorfor er ikke min ønskede betalingsmetode tilgjengelig?

Hvorfor er ikke min ønskede betalingsmetode tilgjengelig?

Dessverre er det ingen garanti at en spesifikk betalingsmetode er tilgjengelig ved alle bestillinger. 

Ved noen betalingsmetoder, spesielt ved fakturabetaling, er det Zalando som betaler for bestillingen i forkant og deretter du som betaler tilbake til oss med din bankoverføring. Dette er grunnen til at vi vil være trygg på at hver transaksjon er sikker for oss, og ikke minst for deg.

Det kan være en eller flere grunner til at din ønskede betalingsmetode ikke er tilgjengelig for din ordre:

  • Levering og faktureringsadress er ikke den samme.
  • Den korrekte navn og adresse kombinasjonen kunne ikke finnes. Dette kan hende dersom det er skrivefeil, adresseendring eller navneskifte.
  • Er det mulig at du har åpne fakturaer hos oss? Dersom du har allerede overført penger eller returnert varer, er det mulig vi ikke har mottatt disse enda.

Zalando tar også hensyn til kostnader de ulike betalingsmetodene har. I noen tilfeller kan en betalingsmetode involverer høyere kostnad, returnering prosent eller risiko for oss. Tilpasning av betalingsmetoder hjelper oss å redusere returnering prosenten, som er mer miljøvennlig og økonomisk.

I likhet med andre butikker og firmaer bruker vi uavhengige kredittselskap for å hjelpe oss med å bedømme kredittverdighet. I noen tilfeller vil deres data hindre deg å kunne betale med den ønskede betalingsmetode (ved noen bestillinger).

Zalando forbeholder seg retten til å ikke tilby alle betalingsmetoder vedrørende visse ordre. Dette er også nevnt i våre vilkår. Vennligst vær oppmerksom at våre kundebehandlere ikke har mulighet å endre på betalingsmetoder som tilbys ved bestilling. Dersom din ønskede betalingsmetode ikke er tilgjengelig for øyeblikket, vær oppmerksom på at dette kan endre seg senere for en av dine neste bestillinger.

Vennligst bruk en annen betalingsmetode i mellomtiden.


Finner du ikke svaret du leter etter?
Kontakt oss
Chat med oss

Vi er her for å hjelpe deg via chat.

Ring oss

Våre spesialister er klare til å hjelpe deg. Ventetiden kan ta opptil 2 minutter.

Mandag til fredag 08.00-18.00.

Hva med 10% rabatt?*

Abonner på nyhetsbrevet

Motta nyheter og stilinspirasjon per e-post fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.