Faq | Bestilling | Hvordan kan jeg endre eller kansellere en bestilling?

Hvordan kan jeg endre eller kansellere en bestilling?

Så lenge vi ikke har begynt å pakke varene, kan du kansellere hele eller deler av din bestilling. Dersom du ønsker å endre på leveringsadressen eller produkter, kan du kansellere ordren og legge inn en ny med rett leveringsadresse eller produkt.

Gå frem på følgende måte:

1. Logg på «Min konto» og velg «Mine bestillinger» i menyen til venstre.

2. Klikk på «Se/kanseller bestilling».

3. Klikk på «Kanseller bestilling» for å kansellere hele bestillingen, eller på «Kanseller artikkel» for å fjerne enkelte artikler.Følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du har betalt med gavekort eller benyttet en rabattkode er det kun mulig å slette hele bestillingen.

Hvorfor får jeg ikke opp alternativet «Se/kanseller bestilling»?

Funksjonene «Kanseller bestilling» og «Kanseller artikkel» er kun tilgjengelige i et begrenset tidsrom etter at bestillingen er registrert. Hvis du kun kan velge alternativet «Se bestilling», betyr det at det er for sent å kansellere bestillingen.

Kan jeg endre på en utført bestilling?

Du kan dessverre ikke endre adressen eller bytte varer etter at en bestilling er registrert. Dersom du vil endre adresse eller vare, kansellerer du bestillingen og legger inn en ny med riktig adresse/vare. Dersom det er for sent å kansellere bestillingen kan du la være å hente ut pakken, slik at den automatisk returneres til oss.

Vi oppfordrer deg til å kontakte utleveringsstedet og be de sende pakken i retur når du har fått hentemelding. Dette er for å få fortgang returprosessen og eventuelt refundering av bestillingen dersom denne er betalt.

Hva skjer med min innbetaling når jeg kansellerer bestillingen?

Dersom du har betalt med kort vil beløpet automatisk bli frigjort av Zalando innen fem virkedager etter kansellering.I noen tilfeller kan beløpet likevel fortsatt være reservert av banken din og det kan derfor se ut som at vi har trukket beløpet. Du kan ta kontakt med banken din for å høre om de har mulighet til å fjerne reserveringen. Du kan også vente på at dette oppdateres av seg selv. Bankene fjerner reserveringer senest innen 30 dager, men det går vanligvis raskere enn dette.

Jeg klikket avbryt før jeg fullførte min bestilling med VIPPS men fikk fremdeles en bestillingsbekreftelse?

Dersom du har klikket avbryt før du gjennomførte din bestilling med VIPPS har bestillingen ikke gått igjennom, og bestillingsbekreftelsen vises kun grunnet tekniske vanskeligheter.

Vi har nylig introdusert VIPPS som en betalingsmetode. Vi opplever dessverre noen tekniske problemer som fører til at feil side kan vises når du trykker på avbryt i bestillingsprosessen med VIPPS som betalingsmetode. Vi beklager dette, og arbeider med å fikse problemer så fort som mulig og takker for din tålmodighet.

Dersom du fremdeles er usikker på om hvorvidt bestillingen gikk igjennom eller ikke, kan du gjerne dobbeltsjekke under din bestillingsoversikt på din kundekonto her.

Ved betaling med gavekort blir beløpet igjen tilgjengelig på din Zalando-konto.


Finner du ikke svaret du leter etter?
Kontakt oss
Ring oss

Våre spesialister er klare til å hjelpe deg. Ventetiden kan ta opptil 2 minutter.

Mandag til fredag 08.00-18.00.

Din innboks

Det handler om stil

Abonner på nyhetsbrev fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.