Hvordan kan jeg kompensere for CO2-utslippene fra min bestilling?

Vi er glade for at vi nå kan tilby deg sjansen til bidra for å motvirke karbonet som produseres ved levering, pakking og eventuelt retur av din bestilling.

Når du fullfører bestillingen, har du muligheten til å betale ytterligere 5,00 kr for bestillingen din for å utligne karbonavtrykket. Dette er nå mulig på siste trinn av kjøpet, før du fullstendig legger inn bestillingen.

Hvis du velger dette alternativet, vil 5,00 kr bli lagt til i din totalsum for bestillingen - dette bidraget kan ikke refunderes. Du kan bestemme for hver bestilling om du vil velge dette alternativet eller ikke.

Hva skjer med pengene jeg gir for å bidra mot å oppveie CO2-utslipp fra min bestilling?

Når du fullfører bestillingen, kan du klikke på 'Lær mer' for å lese all informasjonen om prosjektet du bidrar til. Vi jobber tett med Gold Standard - et internasjonalt anerkjent standard- og sertifiseringsorganisasjon for utslippsreduserende prosjekter for å sikre at ditt bidrag går til ekte prosjekter for å redusere CO2-utslipp.


Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.