Katalog

Populære filter
93 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

FADED — gatestil for menn med høy kvalitet

FADED ble grunnlagt sommeren 2016, av influenser Chet Johnson og hans bror Casey Johnson. Under aliaset Chet Sket, er han i dag en av de største influenserne innen mote.

Utvalget fra FADED fokuserer på å tilby gatestil for menn som er inspirert av folk og urbane kulturer verden over. Her får du klær av høy kvalitet, designet for å være både kule og behagelige til akkurat deg og dine behov.

Klesmerket FADED tenker bærekraftig i deres bruk av materialer, som blant annet omfavner polyester, bomull og elastan. En fordel med materialer av god kvalitet er at de varer lengre, som er en bærekraftig egenskap i seg selv.

FADED clothing med tekniske egenskaper

FADED clothing har et omfattende utvalg av bukser som fyller mange behov. Disse har også teknologiske egenskaper, som teknisk stretch og praktiske glidelåser. Stretchen består av et materiale med en fireveis teknisk stretch, som byr på stor bevegelighet og komfort. En ekstra fordel er at den har en vanlig form frem til leggene, som har en smalere passform. Dette med en særdeles komfortabel finish. Midjen er elastisk, i tillegg til å ha justerbare snorer både rundt midjen og anklene.

Klær med polyester som materiale har god styrke og elastisitet. Materialet absorberer lite vann, samtidig som det har pustende egenskaper, og passer derfor utmerket som yttertøy.

FADED clothing tilbyr klær med mange kule mønstre. Noe som kjennetegner merket godt er striper, og det fine med striper er at det er et vell av fargekombinasjoner som bringer noe litt mer dristig til plagget.

Et variert og funksjonelt utvalg

Merket reflekterer gatestilen på en moderne og hipp måte. Det er ikke bare klær du kan bruke til en tur ut på byen, men også til hverdagsbruk. Det er funksjonelt tøy med elastisk passform, som passer godt til en liten tur i nabolaget.

Stilen fra merket byr på det hippeste i markedet, enten for en hipster eller en som tester ut gatestilen. Det fine med tungt gredd flanell-materiale, er at det bidrar med å holde kroppsvarmen på kjøligere dager.

Hip hop moten, som du finner i sortimentet, utfyller uttrykket og holdningene til hip hop kulturen. Ønsker du å utfylle dette tøffe uttrykket, kan du kombinere med flere elementer fra kolleksjonen. Det gir et tøft, men stilig preg som vil gjøre at du blir lagt merke til. Eventuelt kan du kombinere noe fra kolleksjonen med det du har fra før, og gi et mer personlig preg på stilen din.