Katalog

25 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Yt ditt beste og vær profesjonell med Everlast

Boks sammen med legendene i treningsklær fra Everlast. Everlast har levert treningsklær og boksehansker helt siden 1910. Med fokus på styrke, dedikasjon, individualitet og autentisitet har Everlast blitt en viktig del av livene til et stort antall mestere. Velg som mesterne og finn din favoritt i denne nye kolleksjonen fra Everlast.

Shorts og treningsbukser som du kan trene i

De unike shortsene fra Everlast briljerer med sin form, en form som passer perfekt i bokseringen og på trening. Passformen sikres gjennom tekstil av polyester, elastisk linning og innstikklommer, og en knelang lengde. Med en høy midje sitter shortsen perfekt under hele treningsøkten eller for deg som trener i ringen. Den kjente logoen er trykt på. Du kan også velge en treningsshorts med mer bomull i blandingen hvis du ønsker en mykere variant. De er såpass behagelige at du kan komme til å bruke dem på fritiden også. Det er noe som også gjelder for de forskjellige treningsbuksene, enten du liker de tettsittende eller de litt videre med rette ben. Tights eller joggebukse. De fleste er i polyester og har pene detaljer som felt i sømmene eller skråsømmer. Alltid med logoen trykt på et godt synlig sted. Eller du kan finne joggebukse i myk bomull som du garantert har lyst til å snøre sammen i midjen og bare flytte inn i. Joggebuksene er et perfekt valg for både kvinner og menn. Du kan også finne hele joggedrakter til å ha utenpå treningsklærne og som du kan varme opp og trene deg varm i.

T-skjorter til trening og fritid

Med alt det som Everlast står for, så hører t-skjortene hjemme på en atlet. Enten du trener styrke eller du er ekte i ringen, så er du dedikert og t-skjortene av bomull støtter det. T-skjortene kommer med rund hals i en myk komfort du bare finner i bomull. Velg mellom forskjellige klare farger som rød, hvit, blå og svart. Synes du at bomull blir for varmt på trening, så har Everlast en rekke t-skjorter i polyester også. De kjøler bedre når du blir varm. De har den samme runde halsen og noen har også reflekterende detaljer. Liker du bedre ermeløse topper, kan du også velge det i kolleksjonen. De er helt enkle med logoen trykt på brystet. Likevel er et av de aller kuleste plaggene som virkelig passer til en utøvende bokser, de ermeløse hettegenserne. Da kan du trekke hetten over hodet og innta den klassiske bokseposisjonen. Kult, men likevel en praktisk funksjon med å varme nakken mens du strammer muskler. En ermeløs hettegenser er fin til fritidsbruk også. I kolleksjonen finner du også enkle, langermede gensere i bomull med en stor logo på brystet. Den myke bomullskvaliteten gjør den til en behagelig genser til hverdags når det er for kaldt for en kortermet t-skjorte. Enten du er en utøvende bokser eller du er publikum, så ligger kvaliteten og den klassiske stilen til Everlast på et nivå som det er svært vanskelig å gå forbi.