Katalog

Populære filter
1 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trendy, funksjonelle ryggsekker og vesker fra Enter

Det svenske firmaet Enter er kjent for å produsere vesker og ryggsekker i skandinavisk designtradisjon. Ryggsekkene har rene linjer og minimalistisk design med fine lukkedetaljer. De kommer i fine farger og med variasjon i materialer, alt etter hva du har behov for og liker. 

Inspirert av vintageklær og militærvesker

Det svenske merket er inspirert av vintageklær, militærvesker og sportsbager, som strekker seg helt tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. Her finner du vanntette ryggsekker og sekker med egen plass til laptop. Merket fører også en egen serie som er produsert i resirkulerte tekstiler. 

Inspirert av funksjonell mote, har denne kolleksjonen som mål å være din perfekte følgesvenn i hverdagen – til alle anledninger og behov. Sekkene har et tidløst preg og er tilpasset en moderne hverdag. Flere av modellene kan også bæres som en bag eller veske. Videre vil du finne mange trendy vesker og ryggsekker spesielt rettet mot menn, som kommer i skinn, lerret eller forsterket nylon. 

Smart investering for en bedre hverdag

Hvis du er mye på farten i forbindelse med jobb, er det lurt å investere i en ryggsekk eller veske i god kvalitet. Når det gjelder å sette sammen antrekk som passer til din nye ryggsekk, bør du ta hensyn til form, farge og silhuett. Velg en ryggsekk som passer din personlige stil og fargepalett. En ryggsekk i svart eller konjakkfarget skinn er en klassiker og slår sjelden feil, men her finner du også mye annet fint. 

Som urban kvinne kan du prøve en av city fold-sekkene fra Enter til jobb eller for en tur på stranden. For den trendy mannen anbefaler vi en av de råstilige ryggsekkene i svart skinn med fine lukkedetaljer. Kombiner den med alt fra en elegant mørk dress til en mer casual look med chinos og skjorte.