For nordmenn er en god jakke uvurderlig, enten det er sommer eller vinter. Det er kanskje derfor det svenske merket, Elvine, kun fokuserer på ytterjakker. Med enkle, men gjennomtenkte detaljer, byr de på en uanstrengt og varmende eleganse. Med høy kvalitet og perfekte sømmer, finner du en jakke som både varer og passer til enhver anledning.

Elvine med tøft og holdbart design

En god jakke skal holde lenge, og det er derfor Elvine kun bruker det ypperste av materialer i sine kreasjoner. De er ikke redd for å mikse materialer for å oppnå optimale egenskaper, samtidig som det kan gi et ekstra tøft uttrykk. Uansett om det er en regnjakke eller varm vinterjakke du er ute etter, så kan du være sikker på at de matcher de fleste antrekk og anledninger. Velg gjerne en sort eller navy parkas for å kunne matche hverdagslige jobbantrekk like lett som kveldens flotteste festkjole. Det er dessuten vanskelig å trå feil selv med en lysere jakke eller farget jakke, for den skal jo uansett av når du kommer innendørs.

Elvine - Enkel, svensk eleganse

Det svenske merket, Elvine, har hentet sin inspirasjon fra det travle hverdagslivet i urbane områder. Med et fokus på å dekke behovet til mannen i gata, fremfor catwalks og moteshow, byr de på en klassisk, men stilfull mote. De fremmer en enkel, men likevel sofistikert stil, med god passform for optimal komfort i all slags vær. De vet hvordan det nordiske klimaet oppfører seg, og det er kanskje derfor nordmenn liker dem så godt. Hvert plagg er nemlig produsert i ypperste kvalitet, og er skapt for et behagelig liv uansett hva naturen har å by på av vær og vind.