Dame
Herre
Filter (1)
    Sorter
  • Merke
  • Pris
  • Overmateriale
  • Leveranse
1 produkter

Selv de mest krevende og kunnskapsrike foreldre er enige om at dette er noe for deres barn. Eat Ants by Sanetta har laget kolleksjoner med barneklær som tar utgangspunkt i barnas hverdag, nemlig lek og moro, men også harde påkjenninger for de tingene de har på seg - fra innerst til ytterst. Det betyr at bare materialer med den beste kvaliteten holder mål - det er Eat Ants by Sanetta sin visjon å kunne komme med plagg som både er slitesterke og ikke minst behagelige. Alle som har smårollinger i huset vet at det skal ikke så mye til før følsom barnehud enten klør eller stikker eller gnages på - det er derfor Eat Ants by Sanetta bruker barnevennlige tekstiler og materialer. Den fineste bomullen lager man barneklær av, og enten det er hoodies, topper, gensere eller til og med leker, så har dette smarte merket sikret at tekstilene eller prosessene deres ikke er giftige eller miljøfarlige på noen måte.

Eat Ants by Sanetta - for alle med litt maur i blodet

Til alle små med maur i blodet kommer det godt nytt - her er Eat Ants by Sanetta. Slitesterke og barnevennlige klær i spreke farger og morsomme mønstre. Dette er en garantert favoritt blant alle som elsker at det ligger igjen vannpytter etter regnværet, eller timene ute på lekeplassen med de andre. På Zalando.no kan kresne foreldre og barn shoppe klær rett hjemmefra, og kolleksjonene fra Eat Ants by Sanetta burde stå høyt oppe på handlelisten. Enten det er små gutter eller små jenter som trenger nytt tøy finnes det en masse i katalogen fra Eat Ants by Sanetta, så klikk dere inn i dag! Vi garanterer nesten at dette er de nye favorittene - både for foreldre og barn!

Ingen skjulte kostnader.

Gratis frakt!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Sneakers

Skinnjakker

Slim Fit Jeans

Jerseykjoler

Chinos