Katalog

1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det er ingen merkevare som vil gjøre at du føler deg mer varm eller god innabords enn Easy Peasy. Dette merket fokuserer på produksjonen av nydelige og koselige barnetøfler. I tillegg er de både etisk og miljøvennlig fremstilt. Merket ble grunnlagt i 2008 av to franske designere som hadde en lidenskap både for sko og for å redde jorden. Men i de senere år har deres kolleksjon vokst til også å omfatte tilbehør så vel som sko. Alle sko fra dette merket er miljøvennlig designet, og har derfor detaljer som bruk av vegetabilske farger og 100 % kromfritt lær, vannløselig lim og økologisk bomullsemballasje. Merkets navn gjenspeiler oppfatningen av å være uanstrengt og antyder at løsningen på vei mot en mer økologisk verden bør være nettopp det! Bare ved å investere i et par bedårende tøfler fra ZALANDO hjelper du jorda til å bli en mer etisk plass - det er Easy Peasy!

Søte sko med et etisk budskap - Easy Peasy!

Alle parene i denne kolleksjonen av barnesko fra Easy Peasy er søte og behagelige, og ditt barn vil garantert elske de morsomme trykkene og mønstrene som finnes på hvert par. Inkludert i denne kolleksjonen er ikke bare sjarmerende Easy Peasy barnetøfler, men også Easy Peasy babysokker som er perfekt for små føtter som begynner å lære å stå på egenhånd. Denne serien inneholder også tilbehør som passer til tøfler, som toalettvesker og ryggsekker. Det blir kjærlighet ved første blikk når du får øye på denne herlige kolleksjonen - du vil ønske et par av disse skoene så mye som ditt barn. Inspirer barna dine til å redde verden og unn dem et par økologiske tøfler i høy kvalitet fra Easy Peasy med ZALANDO!

Gratis frakt og retur!

Gratis frakt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Sjekk ut

Halvhøye Barnestøvler

Sandaler for Barn

Barnegummistøvler

Barnejakker

Barnejeans

Barnestrømpebukser

Babypleie

Babyvask

Sparkebukser