Herre
Barn

Katalog fra Dyrberg/Kern

 • Størrelse
 • Merke
 • Pris
 • Farge
  59 produkter
  |Sorter etter:
  Side 1 av 1

  Få 10% på din neste bestilling?*

  Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

  Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.

  Danske Dyrberg/Kern ble grunnlagt i 1985 da Gitte Dyrberg og Henning Kern bestemte seg for å samarbeide om å lage praktfulle smykker for praktfulle kvinner. Deres felles kjærlighet for design av lekkert tilbehør gjennomskinner deres kolleksjoner og hvert enkelt stykke er en fryd å se på. Deres filosofi er enkel: Enhver kvinne skal kunne eie smykker som gjør at hun føler seg spesiell. Som gir det lille ekstra til antrekket og får henne til å glitre. Dyrberg/Kern er klassisk og moderne, trendy og tidløst. Om du foretrekker sporty og edgy tilbehør, minimalistisk med rene linjer, eller om du heller vil ha tilbehør som tiltrekker seg alles oppmerksomhet med skinnende smykkestener, kan du være sikker på at det finnes noe for akkurat deg. Og når det kommer til kvalitet, finnes det ikke noe mer grundig enn Dyrberg/Kern. Fra tegnebordet til butikken, blir hvert håndlagde produkt nøye kontrollert, slik at du kan være helt sikker på å få det aller beste. Så sjekk ut glamorøse, iøynefallende smykker og klokker fra dette flotte merket på Zalando nå!

  Dyrberg/Kern - Lidenskap, innovasjon, kvalitet

  Når du setter sammen det kuleste antrekket, er det detaljene som teller. «The Devil is in the detail», sier de i England, og ditt valg av tilbehør kan få antrekket til å glitre eller briste. Heldigvis for deg har vi funnet et merke som tar utfordringen. Fra de vakreste armbånd til flotte halskjeder, har Dyrberg/Karn alt du trenger for å legge siste hånd på verket! Dyrberg/Kern ringer utstråler ren luksus, stil og rikdom. Eller sjekk ut merkets klokker. Dyrberg og Kern mener at en klokke skal være like vakker som smykker – de viser tilfeldigvis også tiden! Skaff deg et stykke superb skandinavisk design i garderoben og oppdag dette briljante merket på Zalando i dag.

  Flere favoritter

  Antik Batik

  By Malene Birger

  Sence Copenhagen