Ser du et moderne og unikt design som er enkelt å style? Ønsker du å fylle garderoben opp med luksuriøse kvalitetsplagg som tar deg uanstrengt fra hverdag til helg? Da er de delikate og moderne plaggene fra Dry Lake akkurat det du leter etter, perfekt for innholdsrike dager på jobb og de store festene du har gledet deg til lenge.

Nyt livet med kolleksjonene til Dry Lake

Det svenske merket stiller i særklasse når det kommer til vakre kjoler for alle anledninger. Enhver stor begivenhet begynner det øyeblikket du skal kle deg opp og pynte deg for festen, og de lekre plaggene skrur opp stemningen på et blunk. Raffinerte snitt, elegante detaljer, rålekre design, alt pakket inn i flotte plagg - det er ikke rart at vi lar oss forføre av det sofistikerte merket. Enten du skal ut på venninnekveld, spise middag på restaurant, julebord eller bryllup, kan du style klærne etter individuell smak og stil. Tenk tilbehør som glitrende smykker, lekre pumps og elegante clutchvesker, og du er klar for å gripe livet med begge hender.

La hverdagen være en fest

Du trenger ikke å vente på de store feiringene for å nyte kolleksjonene til det svenske suksessmerket. Det er enkelt å style plaggene fra dag til natt, hverdag til helg, med noen få, enkle grep. Boots vs. pumps? Bombejakke vs. kåpe? Matt leppestift vs. knallrøde lepper? Store øreringer vs. glitter og glam? Alt dette er ørsmå nyanser som gjør store utslag i antrekket. Forny favorittantrekket ditt igjen og igjen ved å eksperimentere med tilbehør. Du finner dessuten vakre hverdagskjoler og andre plagg blant utvalget. Du trenger ikke å lete etter en unnskyldning for å la hverdagen bli til en fest.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando

Returner varene innen 100 dager og få kjøpet refundert.

Se også

Bomber jacket

Norsk design

Svensk design

Dansk design

Skandinavisk design

Scandinavian design herre