Katalog

Populære filter
54 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Don Donna er det klassiske tilbehøret for fremtiden

Kjent for sin eksklusive og høye grad av mote, er Don Donna tilbehøret som står fjellstøtt. De ulike veskene, accessoriene og lommebøkene har alltid kommet med en luksuriøs følelse og full praktisk anvendelighet. Nå i det siste har også andre tilbehør dukket opp, som blant annet weekendbager, midjevesker og ryggsekker.

Med Don Donna får du eksklusivt design og funksjonalitet som har bevist sin verdi og bredde i et herlig utvalg. På den måten kan du enkelt raffinere ditt unike uttrykk.

Med Don Donna får du et anvendelig design tilpasset en urban stil. Enten din urbane stil er mer elegant eller noe mer røff og praktisk, så har Don Donna vesker og tilbehør til looken du ser etter.

Luksus for hverdagen i Don Donna-vesker og -tilbehør

Med rent lekre fargevalg og fasonger, videre til det mer røffe og edgy, så kan enhver finne noe blant Don Donna-vesker og -tilbehør som passer perfekt inn i sin stil og garderobe. Dette merket er mer enn bare skuldervesker, men er naturlig nok godt kjent for dem på grunn av kvaliteten og de vakre fargevalgene.

Den samme omtanken som ligger bak designet i håndveskene spiller videre inn i utvalget av skuldervesker, ryggsekker og alle andre artikler i utvalget. Her kan du glede deg over topputvalg av materialer, det være seg utsøkt lær eller kunstmateriale, i farger som gjerne er nedtonede og bygger opp om en elegant stil.

Men, du kan også finne mønstre og designvalg i fargespillet som livliggjør antrekk og tilbehør fra Don Donna, både i enkle fargetoner, ulike kombinasjoner, og i mønstre som er brukt for å skape en ungdommelig stil. Uansett hvor du lander så vil du med de forskjellige tilbehørene og veskene få en grad av luksus inn i hverdagen.

Det er praktisk, det er feminint og det er maskulint

Suksessen ligger i å klare å holde kvaliteten på topp og å kombinere det elegante med det røffe. Det er ikke så viktig hvem du er – for med Don Donna får du tilbehøret som passer inn i din garderobe og ditt liv.

Hent med deg den rette sekken eller bagen, og nyt fordelen av praktisk mote for hverdagen. Og glem ikke, også til de mer fine tilstelninger kan du her finne rett veske for anledningen.

Med Don Donna-vesker og -tilbehør er du sikret stil til alle begivenheter. Din stil og lekenhet er dekket.