Katalog

Populære filter
46 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Bærekraftige Dedicated med kule trykk

Klesmerket Dedicated lager kule klær til damer, menn og barn. Designerne bak merket er dedikerte til å fylle det gapet i moten som de mente var der i 2006, nemlig en mangel på bærekraftige, kule klær med grafikk og trykk.

I dag jobber de med en bomull som både er GOTS og Fairtrade sertifisert, med resirkulert polyester og naturlige fibre som TENCEL, for å få en mer rettferdig og ansvarlig mote. Med et samarbeid med fotografer, illustratører og kunstnere fra hele verden, gir de et unikt og morsomt innslag til motebildet.

Finn din egen unike stil

Dedicated er ikke bare dedikert til det bærekraftige i motebildet, men også til den unike stilen. Her finner du kjente og kjære tegneseriefigurer, fengende fotografier eller grom grafikk som dekorerer kule klær og nye snitt. Det kan være lekent og det er så absolutt unikt.

T-skjorter og fine collegegensere i myk bomull kan raskt bli en av favorittene i klesskapet ditt med et par behagelige bukser til. Eller bare en god, varm jakke som farger hverdagen.

Det er nettopp med kule farger og trykk, eller plutselig helt ensfarget, at designerne i Dedicated imponerer med kolleksjon etter kolleksjon. Morsomme strikkeklær med uventede mønstre eller lekre akvareller malt på t-skjorter. Kule katter og flotte fugler. Motivene er mange og det er enkelt å finne seg en favoritt som passer inn i enhver garderobe.

Historiske Knøttene på organisk bomull

En stor favoritt for mange er de kjente figurene fra historiske Knøttene. Det er et eget sus over den amerikanske tegneserien, som igjen og igjen dukker opp til glede for nye fans.

Den tradisjonelle bomullsdyrkingen har i de siste 30 årene egentlig ikke vært så god, verken for bøndene eller miljøet. Tekstilindustrien står for en del av den globale karbonforurensingen, og dette ønsker Dedicated å gjøre noe med. Siden 2006 har de brukt økologisk bomull, som bruker mindre vann, mindre energi og frigir nesten halvparten så lite karbondioksid som den tradisjonelle metoden.

I dag bruker Dedicated den mest krevende sertifiseringen for økologiske bomullsklær: GOTS. Dette betyr at ingen giftige kjemikalier brukes fra bomullen dyrkes, høstes og omdannes til myk tekstil, og deretter blir til klær. De legger mye arbeid i at det skal følge en god vei fra begynnelse og helt til du går med plaggene på kroppen. Og det er faktisk noe du kan kjenne med en gang du tar dem på deg.