Populære filter

Decadent Copenhagen – autentisk, tidløst og sterkt

Det danske designselskapet Decadent Copenhagen produserer et bredt utvalg luksusvesker, der det etterstrebes å tilby kompromissløst og tidløst design for enhver generasjon av stolte, motebevisste mennesker.

Her er det ikke trender som dikterer – i stedet er det inspirasjon fra trendene som benyttes for å skape en balanse av klassisk og kult design i produksjonen av vesker av en høy kvalitet.

Hos Zalando har vi samlet sammen kolleksjoner fra Decadent Copenhagen, og du finner utvalget av vesker i en rekke fasonger. Enten det er selskapsvesker, en weekend-veske, håndveske eller annet. Fra Decadent Copenhagen får du en sjenerøs kvalitet og designopplevelse i en flott pakke.

Autentisk high-end

Decadent Copenhagen har satt seg fore å tilby et bredt utvalg av luksusvesker på tvers av alle kløfter. Alle generasjoner og alle kulturer omkring i verden skal treffes av kvalitetshåndverket som får frem og feirer unike personligheter.

Med røtter i danske designtradisjoner er veskene og laget for å vare, og å være med deg livet ut. Her skal du finne vesken som ikke bare er et tilbehør til antrekket, men også lar deg speile din person og skape et uttrykk som varer.

Hos oss i Zalando har vi samlet ikke bare kolleksjonen, men vi har også funnet frem til eksempler på hvordan du kan bruke veskene i din stil og din hverdag til sitt fulle. Scroll gjennom sidene og la deg friste og inspirere av merkevaren skapt for den selvbevisste, som står tro til seg selv.

Det lille ekstra til enhver stil og anledning

Med et design som kombinerer utsøkt kvalitet, spenstig og tidløst design i kombinasjon og et håndverk som synes, er dette et helhetlig merke som hjelper deg å finne frem til og å fremheve det lille ekstra i din stil og ditt uttrykk.

Enten du er jordnær eller mer spenstig, så vil veskene her oppfylle dine krav og overgå dine forventninger, sette din stil på prøve og alltid være passende til anledningen – fra en helgetur til en kveld ut på byen med vennegjengen. Rett veske til rett formål, og rett veske til rett person.

Decadent Copenhagen er rett og slett sprunget ut av det beste innen dansk designverden, rotfast i den nordiske og praktiske tanken rundt design som er tidløs, klassisk, og aller viktigst: Praktisk. Hos Zalando finner vi det rett og slett selvsagt at vi kan tilby disse herlige veskene til alle våre motebevisste kunder.