Herre
Barn

Katalog fra Dante6

Størrelse
Merke
Pris
Anledning
1 produkter
Sorter etter:
Side 1 av 1

Fra Nederland kommer merket som henter det meste av inspirasjonen sin fra Dante Alighieri, kanskje mest kjent for den Guddommelige Komedie. Det betyr egentlig at akkurat som Alighieri, leter Dante6 etter det ideelle i livet, og kanskje til og med det ideelle livet. Kolleksjonene fra dette eksperimenterende merket inneholder det meste, fra jakker og kåper til kjoler, gensere, t-skjorter og bukser, og alle plaggene lages med tanke på «luksus til overkommelig pris». Det vil Dante6 lage med en blanding av design, farge og luksuriøse materialer som settes sammen i både klassiske og uventede kombinasjoner. Selv om det er et ganske ungt merke, startet i 2009, har Dante6 slått seg opp kraftig både i Nederland og internasjonalt, og nå er det din tur.

Dante6 - jakten på det perfekte, til din fordel

Dante6 sine designere leter hele tiden etter perfeksjon, det ideelle antrekket og det perfekte plagget. Dette er klær for jenter og kvinner som også er ute på samme oppdrag, med samme driv - her er det alt fra skinnjakker til jeans og tilbake, og alt sammen finner du rett her i nettbutikken til Zalando.no. Vi har gjort det enklere enn noensinne å sette sammen din egen perfeksjon, og med hjelpen fra Dante6 så er du mange steg på vei i riktig retning. Kolleksjonene fra Dante 6 kan settes sammen, kombineres og blandes akkurat sånn som du vil ha antrekket ditt - ta en titt på Zalandos utvalg av plagg fra Dante6 i dag! Perfeksjonen er kanskje bare et par klikk unna.

Ingen skjulte kostnader.

Gratis frakt!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Sneakers

Slim Fit Jeans

Jerseykjoler

Cardigans

Chinos