Zalandos nettbutikk har alt du trenger av sko og støvler for kvinner. Blant vårt omfattende utvalg finner du også gummistøvler fra merkevaren Viking. Dette tradisjonsrike merkets historie strekker seg helt tilbake til 1920, og det er en spesialist innen utendørs- og friluftssko. Gummistøvler fra Viking er meget slitesterke, som du garantert vil ha glede av i mange år. Viking var for øvrig den første norske produsenten av sko som fikk GoreTex-lisens, noe som er et kvalitetstegn i seg selv. Fra Viking får du alt innen gummistøvler, enten det er for hagearbeid eller en tur i skogen, så vel som noe som passer til et mer urbant antrekk. I vår nettbutikk finner du en oversikt over vårt tilbud av gummistøvler fra Viking.

Sjekk Zalandos utvalg av gummistøvler fra Viking!

I Zalandos nettbutikk finner du gummistøvler av ypperste kvalitet fra skoprodusenten Viking. Her kan du velge i mellom en rekke ulike typer gummistøvler, med og uten lisser, både kraftige slagstøvler, så vel som nettere og mer trendy typer som passer utmerket til hverdagsbruk, samt gummistøvler som har et klassisk støveldesign, utmerket i kombinasjon med mer elegante klesplagg på en regnværsdag. Når det gjelder farger kan du velge i mellom tradisjonelle gummistøvelfarger som brunt og grønt, samt hvitt, rødt og svart. Ved å klikke på hvert enkelt produkt får du nyttig informasjon om materialer og tilgjengelige størrelser. Utforsk vårt utvalg av gummistøvler og alt du måtte trenge av damesko i vår nettbutikk, og kjøp det du vil ha på nett fra Zalando!

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Andre interessante produkter

Ilse Jacobsen

Gummistøvler

Vinterstøvler

Dameparaplyer

Regnjakke