En lun strikkejakke blir gjerne forbundet med kjølige høstkvelder og de kalde vinterdagene. Det er fordi en strikkejakke holder deg god og varm, men en stilig strikkejakke er minst like flott både vår så vel som sommer. Det finnes tynne bomullsjakker og tykkere strikkejakker i ull. Mangen av strikkejakkene i nettbutikken Zalando.no er på tilbud. Her finner du både lange og korte cardigan på salg. Den allsidige cardigan kan brukes til alle stiler. Vi har både korte og lange modeller. Søte med blonder på, og de røffe sorte med lommer på magen. I vårt utvalg finner du herlige blåfarger, moderne orange og ikke minst de mange hvite nyansene. Mange strikkejakker har en knapperekke i front, men der finnes også dobbelknapping som på en uniform. Vi har noen som knytes igjen og vi har til og med cardigan med glidelås i front som finnes i vårt sortiment.

Lune strikkejakker til priser du blir glad av!

Med en strikkejakke i klesskapet er du alltid forberedt! Både på jobb og i fritiden, til hverdag og til fest. Strikkejakken er et perfekt tilbehør til chinos og bukser så vel som til skjørt i all slags former. Mange kjente merkenavn og designere har lekt seg med farger, mønstre og materialer. Resultat er blitt fantastiske cardigan og strikkejakker som du nå finner på tilbud i nettbutikken Zalando.no. Tilbehør som joggesko, ankelboots, jeans og vesker shoppes her. Bestill alt på din ønskeliste i kveld, om få dager kan du se etter postmannen med spennende pakke til deg.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Flere favoritter

Salg på Clutch- og Håndvesker Dame

Salg på Slimfit Jeans

Salg på Ballerinasko

Salg på Strømper