Slim fit jeans er i tiden, og nå kan du kjøpe deg noen nye par på tilbud i Zalandos nettbutikk. Vi har nemlig salg på et stort utvalg av rålekre slim fit jeans fra en rekke topp produsenter, for eksempel Atelier Gardeur, Wrangler, One Green Elephant, Lacoste, Diesel, Levi’s og Lee. Her kan du regelrett velge og vrake mellom dine favorittmerker og dine favorittfarger. Ved siden av klassiske blå jeansfarger, tilbyr vi en rekke andre stilige farger og mønstre. Hva med et lekkert par blå jeans med hvite prikker fra Kiomi? Eller et aldeles herlig mønstret par fra Tom Tailor Denim, med hvite, blå og brune flekker? Absolutt uimotståelig! Kombiner dette paret med et par lekre, høyhælte sko i brunt, og få dine omgivelser til å måpe av beundring.

Råstilige slim fit jeans på salg i Zalandos nettbutikk!

Alt ditt hjerte måtte begjære av slim fit jeans er nå å få på salg hos Zalando. Tiden er inne for en aldri så liten fornyelse av din garderobe. Dette gjelder ikke bare slim fit jeans, men for øvrig alt innen dameklær. I rammen av vårt storstilte salg har vi nå tilbud på hele spekteret av dameklær. Skulle du være på utkikk etter andre typer bukser i tillegg til et par slim fit jeans, kan vi friste deg med supre tilbud på alt innen jeans, stoffbukser, chinos, leggings og shorts. Ta en nærmere titt i vår nettbutikk, og gjør noen riktig gode kupp. Benytt deg av anledningen at det er salg på Zalando.no!

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr 30 dagers åpent kjøpt. Varene kan returneres gratis!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Tights

Straight Leg Jeans

Salg på Topper