Superdry er et engelsk klesmerke som hører til under firmaet SuperGroup, som ble opprettet i 1985 av Julian Dunkerton. Det var først i 2004 at idéen om Superdry som egen butikk ble satt ut i live, da de gledelig noterte en voksende suksess av merkets klær, som den gang ble solgt i den allerede eksisterende butikken Cult. I dag har Superdry butikker verden over, og har blitt mektig populære med sin lekende og fascinerende blanding av amerikansk vintage, japansk design og britisk søm. Kjente personligheter legger stadig vekk sin elsk på de stilige klærne, og gir dermed ny økning av etterspørsel. I Superdrys brede assortimentet finner du blant annet flotte damekåper som holder deg både varm og stilig på tur, om du så velger storbyen, landsbygda, eller eventyr ved strand og vann.

Damekåper fra Superdry - urban streetwear hos Zalando

Zalando.no gir deg muligheten til å handle deilige, sporty og moderne damekåper fra Superdry. Du finner varme og beskyttende jakker med en urban feel, som passer til mange av dine utflukter, både fjern og nær. Med kule, sporty snøresko og gode, varme hansker, som du finner lett tilgjengelig på våre nettsider, er du allerede klar for din yndligsaktivitet ute i naturen. Da er det bare å nyte frisk luft, tur på café eller hva du måtte ønske med gode venner. Det er ingen sak når du har kåpe fra Superdry og resten av stilen i orden! Zalando.no er din reddende engel når det kommer til gode, inspirerende idéer til mote, samt enkel og tidsbesparende handling på nett.

Gratis frakt og retur!

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Blusekjoler

Strikkegensere

Chinos

Skjortebluser

Luer

Straight Leg Jeans

Jeansskjørt